Uyku Tulumu
115 görüntüleme
Y
Yağmur Ö.
4 Ekim 2025 08:35
Bebeğim 2.5 aylık ve adıyamanda yaşıyoruz sıcaklık gece dışarıda 20 derecelere düşüyor fakat gündüz ev çok ısındığı için gece odadaki ısı ölçer 28-29 derece gösteriyor. Bebeğime ince ayakklı tulum giydirsem üşüyor. 0.5 kolsuz togla uzun kollu ince zıbın giydirsem terliyor ne yapacağımı şaırdım. Ensesinden bakıyorum bu arada soğuk veya terli olma durumuna

Ayşenur E. ..
4 Ekim 2025 09:46
Merhaba, 0.5 tog değerli normal tulum (kolsuz tulum olmasın) alın ve bebeğinize sadece normal kolsuz zıbından giydirin derim hatta yine terleme olursa zıbınsız kullanın tulumu. Bir de bu aylarda bebekler zaten çok terliyor.
E
Ebru O.
5 Ekim 2025 22:36
Bende İzmir’de yaşıyorum 2 yaşında oğlum. Gece bu hafta sıcaklık düşüyor odası 24.6 derece ama ensesine baktım soğuk battaniye örtsem ki diye düşündüm.allah korusun uykusunda döner bide battaniyee tehlikeli biliyorum içinde kısa kollu body var üstü altı uzun kollu pijama . Enseden baktım soğuk geldi . Yüz üstü uyumuştu çünkü. Örtmesem üşür mü sabaha kadar ondan emin olamadım.
Y
Yağmur Ö.
6 Ekim 2025 01:50
Çok sıkıntı giydiriyoruz sıcak çıkarıyoruz soğuk insan sinir oluyor

Ayşegül A.
6 Ekim 2025 07:45
Biz de aydında yaşıyoruz.gece 24.1 civarı oluyor.ne giydireceğimi hala bilmiyorum.ince tulum içine kısa kollu yada kolsuz zıbın giydiriyorum. İçime sinmiyor üstünü örtüyorum.etrafına dönmesin diye yastk koyuyorum.dönmüyor bir sıkntı yaşamadım ama korkuyorum yine de örtmekten.Bazen alt üst pijama giydiriyorum sadece.ensesi hep soğuk oluyor göğsü ılık.üstüne doğru yattığı için olabilir diyorum.Bazen ensesi yapış yapış gbi hafif nemli oluyor.terlemiş oluyor.ne giydireceğimi şaşırdım artık hasta olucak diye korkuyorum tam geçiş dönemi.