Uyku Tulumu
140 görüntüleme
B
Betül B.
11 Eylül 2025 09:10
Bebeğim 8aylık kışın evimiz serin oluyor hatta şimdiden bile geceleri serinlemeye başladı 1.6 tog uyku tulumu aldım ama içine ne giydireyim bilemiyorum siz nasıl kullanıyorsunuz
S
Sembo
11 Eylül 2025 09:14
Evinizin derecesi kaç 1.6 tog genelde 22 derece için içine sadece zıbın giydirseniz yeterli oluyor eğer daha düşükse zıbın üstüne ince uzun kollu body ve pijama giydirebilirsiniz
H
Hülya G. ..
11 Eylül 2025 09:17
Yani oldukça kalın bence içine uzun veya kısa kollu zıbın giydirmeniz yeterli diye düşünüyorum. Benim evim de aslında yatak odam kuzeye baktigi için oldukça serin oluyor en soğuk dönemde bile 1 tog uyku tulumu içine uzun kol zıbın şeklinde uyuttum. Yeterli geldi yani.
B
Betül B.
11 Eylül 2025 10:06
Ben baya kalın almışım o zaman 1 tog yeterli olur ya da sadece zıbınla kullanırız. Teşekkür ederim

Fatma U.
Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog
12 Eylül 2025 08:22
Merhaba ; TOG değeri, oda sıcaklığına göre en uygun giysiyi seçmenize yardımcı olur. Evinizin serin olduğunu düşünürsek, 1.6 TOG tulum uygun olacaktır.
Tulumun içine ne giydireceğiniz konusunda şunları deneyebilirsiniz: Normalde 1.6 TOG tulumun içine uzun kollu, tek parça bir tulum giydirmek yeterlidir. Bebeğinizin ideal sıcaklıkta olup olmadığını anlamak için el ve ayaklarına değil, ensesine dokunarak kontrol etmelisiniz.
Tulumun içine ne giydireceğiniz konusunda şunları deneyebilirsiniz: Normalde 1.6 TOG tulumun içine uzun kollu, tek parça bir tulum giydirmek yeterlidir. Bebeğinizin ideal sıcaklıkta olup olmadığını anlamak için el ve ayaklarına değil, ensesine dokunarak kontrol etmelisiniz.