Uyku Tulumu

123 görüntüleme
H

Hatice Ö. ..

24 Ağustos 2025 19:13
3 aylık kızıma kundak uyku tulumlarından almak istiyorum ama bir sürü marka var hangisi iyi bilemedim öneriniz var mı? 3-6 ay arası sonbahara uygun arıyorum.
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

24 Ağustos 2025 19:21
Merhaba 🌸
3 aylık bebek için uyku tulumu seçerken mevsime uygun TOG değeri, nefes alabilen kumaş (organik pamuk veya bambu) ve güvenli kalça pozisyonu çok önemli.
Türkiye’de güvenilir markalardan bazıları:
✔ Monde Bébé (Organik pamuk, 1.0 TOG)
✔ ErgoPouch (Organik pamuk, 2.5 TOG – serin odalar için)
✔ Kyte Baby veya Halo SleepSack (yumuşak ve güvenli)

Sayfamda uyku tulumu seçerken dikkat edilecek noktalar ve mevsime göre TOG tablosu paylaşıyorum. Daha fazla öneri için beni takip edebilirsiniz. 🌿 instagram sayfam Samsunçocukgelişimiveuyku
M

Meltem G.

24 Ağustos 2025 19:21
3 aylik kundak uyku tulumu uygun değil artik hareketlendigi icin dolanır gece tuluma normal uyku tulumlarindan bakabilirsiniz ben enhitbaby kolu çıkarılabilir çift kat pazen kullanıyorum memnunum kışın kolunu takıyorum sonbahar ilkbahar da da kolsuz kullanıyorum
Cansu A. Ö.

Cansu A. Ö.

25 Ağustos 2025 21:39
Owli nin tutumları da guzel kızıma 3 aylıkken almıştım 1 yaşında hala aynı tulumu kullanıyorum . Sıcaklık durumuna göre içlik giydiriyorum. 36. Aya kadar da kullanılabiliyor. Evinizin sıcaklığına göre togg değerlerine bakıp alabilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir