Uyku Terörü
87 görüntüleme
R
Rumeysa A.
25 Ekim 2025 20:13
Bebeğinde uyku terörü yaşamış birisi var mı? Varsa nasıldı ve nasıl geçti, tedavi oldu mu açıklayabilir misiniz?
S
Sena S.
25 Ekim 2025 20:45
Ben değil ama kuzenim yaşıyor rutinlerle banyolarla masajla vs vs çok denedi bir turlu uyku rutini olusturup uyutamadi doktora gitti ilac verdi yine fayda etmedi tekrar gitti ilac degisikligi yapti yine fayda etmedi şu an 2 yaşında pes etti eşiyle dönüşümlü bakıyorlar geceleri ama her çocuk ayni olmuyor bu negatif bi hikaye kimisi halledebiliyor yani umutsuzluk empoze etmis olmayayim sadece bu onun hikayesi paylasmak istedim
R
Rumeysa A.
25 Ekim 2025 20:58
Teşekkür ederim. Benim bebeğim de 10 aylık gündüz uykularında sorun yok ama gece uykusu çok sorunlu. İki iki buçuk saat uyuduktan sonra bağırarak uyanıyor konuşuyorum sakinleştirmeye çalışıyorum işe yaramıyor beni bile gözü görmüyor duymuyor gibi oluyo. Emzirerek sakinleştirebiliyorum sadece yarım saate bi aynı şeyi yaşıyoruz sabaha kadar. Banyo masaj hepsini denedim işe yaramadı. Damla ver dediler onuda kullanmak istemedim vicdan yaptım. Uyku terörü olabilir dediler belki deneyipleyip çözümünü bulan vardır diye sormak istedim yoksa doktora götüreceğim.
S
Sema A.
25 Ekim 2025 21:16
Merhabalar 27 aylık kızım var 1 haftadır sinirlenince elinde ne varsa yere fırlatıyor ne bulursa atıyor bunun önüne nasıl geçe bilirim bilği verirmisiniz