Uyku Sorunu

79 görüntüleme
D

Derya B.

15 Ocak 2026 06:54
Oğlum 4 buçuk aylık. Ama doğduğundan beri uyku sorunumuz var yenidoğan döneminde bile uyuyan bi çocuk değildi 2. Ay civarı biraz düzenliydi 9 da uyuyordu gece 2-3 defa uyanıp beslenip tekrar uyuyordu ama sonra uyku diye bişi kalmadı. Şuan sadece emerek uyuyor ya da mama yiyerek sabaha kadar emmek istiyor. Uyku diye bişi yok dün akşam 11 buçukta arabayla gezerek uyuttuk gece sık uyanmalar yine vardı ve sabah 6 da uyandı tekrar uyumadı. Bu durum düzelir mi yaşayan var mı
A

Ayşegül S.

15 Ocak 2026 06:59
Merhaba benimde bebeğim doğduğundan beri geceleri de gündüzleride uyumayan bir bebek biz bugün 5 aylık olduk sizin yaşadığınız her şeyi yaşıyorum gecede 6-7 kere kalkıyor ve hep emmek istiyor bende ne yapacağım nezaman düzelir bilmiyorum
D

Derya B.

15 Ocak 2026 07:02
Benimde 5 ay olmasına 10 gün var ama yaklaşık 1 aydır böyle her ay önümüzdeki ay düzelir diye umut ediyoruz ama hiç düzelme olmuyor neyi yanlış yapıyorum anlamadım
P

Pınar Y. ..

15 Ocak 2026 07:12
Kolik yani gazlı Bebek olma ihtimalleri var kolik bebekler arabada vs rahat uyurmus
Memede uyuma alışkanlığı olmasın diyorlar uzmanlar emzirdikten sonra besige koymak lazımmış benim bebeğim hep kucakta uyuyan bebekti o yüzden biz beşikte hiç yatırmadik ama pişman olmuştm tabi
Uyanır diye korkup besige koymamistik kucak dışında hemen uyanıyordu çünkü
D

Derya B.

15 Ocak 2026 07:21
Evet kolik bi bebekti gazdan da çok çektik gazı biraz azaldı ama hala ara sıra gazı oluyor. Önceden beşikte uyurdu ama artık uyumuyor beşiğe yatırır yatırmaz tepiniyor bütün uykusu kaçıyor başa sarıyoruz tekra emzir tekrar uyutmaya çalış derken çok yıpratıyor insanı
G

Gökçin N.

15 Ocak 2026 07:39
4.ay böyledir ama. 4. Ay uyku gerilemesi bizde de oldu. 5.ayın başına doğru geçiyor. Bu kadar kötü olmayacak ama bir günleri bir günlerini tutmuyor 6.5aydayız. Şöyle özetleyeyim şu ana kadar hangi zamana dönmek istemezdin deseydiniz 4.ay derdim 😁
D

Derya B.

15 Ocak 2026 07:40
İnşallah düzelir yoksa ben bozuluyorum yavaş yavaş 😀

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir