Uyku Sorunu

131 görüntüleme
Ü

Ümmühan G.

6 Kasım 2025 07:25
Bebeğim 8 haftalık. 1 haftadır gündüz uykusu yok denecek kadar az. 1 saat uyutma çabam sonrası max 20dk uyuyor. Akşam 7den sonra gece uykusuna geçiyor o biraz daha düzenli. Böyle bir değişiklik yaşayan oldu mu bebeğinde? Bir anda kesildi gündüz uykuları
A

Ayşegül Ü.

6 Kasım 2025 07:33
8.hafta atak haftası, onu yaşıyor olabilirsiniz, benim bebeğim de o haftalarda az uyuyordu, aynı zamanda gaz problemi de olabilir
Ü

Ümmühan G.

6 Kasım 2025 07:50
8. Hafta atağı ile okuduğum her şeyi birebir yaşıyoruz haklısınız sanırım. Gaz sorunu pek yaşamıyoruz şükür🧿
H

Hümeyra T.

6 Kasım 2025 07:56
Aynı durumu yaşadık sırf uyusun diye gündüzleri ayağımda sallayıp uyanana kadar bekliyorum. Bu şekilde uyudugu 1saat uyuyor, aksi durumda 20-30dkk.
F

Fatma S.

6 Kasım 2025 09:11
Benim bebeğimde ikinci ayında gündüz uykuları hiç yoktu memede uyur bıraktığım anda uyanırdı ne yapsam artık yatıramazdım akşam ezanıyla beraber yatardı akşam uykuları düzenliydi 3.aya girince düzeldi çok şükür
B

Büşra M. Ç.

6 Kasım 2025 10:13
Osman Gönülal’ın uyku beklentisi videosu var ona bi bakın isterseniz. 2-3 aylık bebekler için gündüz yarım saat- 1 saat sürecek3-4 şekerleme normal diyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir