Uyku Sorunu
102 görüntüleme
Z
Zehra U.
30 Ekim 2025 19:23
Bebeğim 7 aylık gündüz uykularında en azından 1 saat kendi uyuyor sonrasında sallayarak uyutuyorum uykusu çok hafif odada yürüsem hemen uyanıyor ki yanında sürekli ninni veya bazen doğa sesleri açıyorum ama gece 9.30-10.00 da uyutuyorum sabah 6.3-7 ye kadar 7-8 kere kalkıyor ve hepsinde meme geliyor bazen emzik verip çeviriyorum bazen emziriuorum ama dönmeler ıkınmalar bitmiyor bazen de çığlık atıyor ağlıyor gaz problemi yok sabah olunca maşallahı var ben anlamadım ama tek bildiğim çok yoruldum 7 aydır aralıksız 2-3saat uyumadım hiç
M
Melike M.
30 Ekim 2025 19:36
@Zehra Uzun Merhaba Bebeğiniz hangi destekle uyuyor şuan?
S
Sevgi B. T. ..
30 Ekim 2025 19:46
Büyük tuvaletini rahat yapabiliyor mu?
Z
Zehra U.
31 Ekim 2025 07:56
Gündüzleri önce kucağımda sonra hamakta sallayarak uyutuyorum gece ise aynı fakat ağlayarak uyanınca yanıma alıyorum kucağımda sallayıp ve bütün gece döne döne ıkınarak pış pış yaparak uyutmaya çalışıyorum saat3-4 arası geri oturma odasına gelip tekrar hamakta sallamaya çalışıyorum
Z
Zehra U.
31 Ekim 2025 07:57
Evet büyük tuvaletini yapabiliyor hemen hemen her sabah az da olsa çıkarıyor
M
Melike M.
31 Ekim 2025 09:01
@Zehra Uzun Canım bence önce bebeğini tek bi destege karar verip sadece o şekilde uyutmaya çalış.Sonrasında da zamanla o destegi bırakıp desteksiz uyutmaya alıştır.Bir çok destege ihtiyac duydugu içinde bu şekilde yapıyor olabilir