Uyku Sorunu

105 görüntüleme
I

Irem

8 Ekim 2025 07:42
merhaba bebeğim 4 aylık gece çok rahatsız gazını daha rahat çıkarıyor artık ama bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum biraz sürekli yan dönerek bacaklarını yukarı çekerek uyuyor sanırım böyle gazı daha rahat çıkarıyor bunun dışında öksürük sebebiyle doktora gittiğimde doktor reflü olduğunu söyledi gastrotuss başladı ve reflü yatağında yatır dedi ama bebeğim çok dönüyor yani eğimli yatağa yatırsam düz koyuyorum 90 derece dönüyor daha tehlikeli olmaz mı ama böyle de gece sürekli uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım öneriniz var mıdır
M

Merve K.

8 Ekim 2025 08:05
İrem hanım merhaba, yan yatmayı bu aylarda dönmeyi öğrendikleri için yapıyor bebekler. Birde üşüyen bebekler bacaklarını karnına çeker, onu da bir kontrol edebilirsiniz. Bence şöyle yapın reflü yatağına koyun önüne ve arkasınada yastık veya rulo havlu koyun öyle daha güvenli olur.
O

Ozlem ..

9 Ekim 2025 07:45
Merhabalar,bebeğim 3 aylık uykukarı iyice azaldı kucak dışında maxımun yarım saat uyuyor o da cok zor sürekli sallayarak.Uyku eğitimi için erken deniyor ama bu şekilde tüm gün onu uyutmaya çalışmakla geçiyor keşke uyusa ama uyumuyorda.Geceleride yarı uykulu olurdu emzirir uyuturdum ama suan uyanık oluyor coğu zaman.Bu donemle mi alakalı bilgisi olan var mıdır acaba.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir