Uyku Sorunu
109 görüntüleme
M
Mevlüde Ş. ..
29 Eylül 2025 08:42
Kızlar 20 günlük bebeğim 6 45 den beri sadece bir kere uyudu 35 dk falan uykuya dalamıyor gazını da çıkarıyorum meme de uyuyor yerine koyuyorum kalkıyor veya memede tam dalacakken kendini atıyor başlıyor ağlamaya

Çağla K.
29 Eylül 2025 09:01
Öncelikle hayırlı olsun 🌸benim kızımda aynı bu sekildeydi galiba bu dönem kendilerini anne ile bir tanımlıyorlar. Onun dünyası su an tamamen sen ve memeden olusuyor. Kendisini bu sekilde güvende hissediyor diye düşünüyorum. Benim kızıma sütüm yetmiyordu sırınga ya da eds yöntemi ile mama veriyordum ona ragmen sürekli meme istiyordu sonra alıstıkca kendi yatmaya basladı. Kilo alımı yeterliyse baska bir sorun oldugunu sanmıyorum. Zor bir süreç bu süreçte eşinden ya da annelerden yardım almak gerekiyor. Senin uykunu alabilmen cok önemli. Sen iyi olacaksın ki bebek de iyi olsun
M
Mevlüde Ş. ..
29 Eylül 2025 09:03
Benden başka kimsede durmuyor ağlayınca hemen meme ver diye getiriyorlar dolasıyla dinlenmek ne kelime eşim de ancak akşam yardımcı olabiliyor eds yöntemi için nereden destek alabilirim

Çağla K.
29 Eylül 2025 10:28
Hastanelerde emzirme danısmanı oluyor onlar yardımcı oluyorlar. Evde de rahatca uygulayabilirsin videoları izleyip. İnce
beslenme sondası ve Steril enjektör(sırınga) gerekiyor. Sondanın ucunu bebeğin ağzına memeyle birlikte veriyorsunuz, böylece hem emme refleksini sürdürüyor hem de ek besin alıyor.Enjektör yukarıya sabitlenip (örneğin şal ile boyna, omuza ya da dolabın kenarına asılarak) süt/mama yerçekimiyle yavaş yavaş akabiliyor.Çok hızlı akışı engellemek için enjektörü fazla yukarı kaldırmamak önemli. Ayrıca Aile sağlık merkezlerindeki hemsireler de yardımcı oluyorlar.
beslenme sondası ve Steril enjektör(sırınga) gerekiyor. Sondanın ucunu bebeğin ağzına memeyle birlikte veriyorsunuz, böylece hem emme refleksini sürdürüyor hem de ek besin alıyor.Enjektör yukarıya sabitlenip (örneğin şal ile boyna, omuza ya da dolabın kenarına asılarak) süt/mama yerçekimiyle yavaş yavaş akabiliyor.Çok hızlı akışı engellemek için enjektörü fazla yukarı kaldırmamak önemli. Ayrıca Aile sağlık merkezlerindeki hemsireler de yardımcı oluyorlar.
M
Mevlüde Ş. ..
29 Eylül 2025 10:29
Çok teşekkür ederim ☺️

Çağla K.
29 Eylül 2025 10:47
🌸🤍