Uyku Sorunu
156 görüntüleme
S
Sevdegül D.
31 Temmuz 2025 19:25
Dördüncü ayda yaşanan uyku gerilemesinden son herhangi bir şekilde uykularımız düzenlendi hala uykularımızı sıkıntı var bütün rutinleri sabırla uyuyoruz emerek uyuyor onu mu koparamıyorum dişi çıkmadı diş sancısı diye düşünüyorum uyku bölünmesini 

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
31 Temmuz 2025 19:27
Sizin de de indiğiniz gibi diş sorunu olabilir. Eğer diş sancıınızı gidermeden büyütmeye çalışırsanız çok başarılı olacağınızı düşünmüyorum…
E
Ebru P.
12 Ekim 2025 23:28
Lütfen yardimci olun
25 aylık kızım gündüz 1 saat uyur gece yatmadan karnını doyurur altını temizler oda ısısını ayarlar yatirirdim deliksiz 10 saat uyurdu çocuğuma bişey oldu ne gündüz uyuyor ne gece gündüz çok inatciyiz isyan modunda geziyor gece uyuyor yarım saatte bir kalkıyor delirmek üzereyim çocuğumu taniyamiyorum 2 yaşlami alakalı ne zaman geçer geçer mi nedir bu lütfen yardımcı olurmusunuz
25 aylık kızım gündüz 1 saat uyur gece yatmadan karnını doyurur altını temizler oda ısısını ayarlar yatirirdim deliksiz 10 saat uyurdu çocuğuma bişey oldu ne gündüz uyuyor ne gece gündüz çok inatciyiz isyan modunda geziyor gece uyuyor yarım saatte bir kalkıyor delirmek üzereyim çocuğumu taniyamiyorum 2 yaşlami alakalı ne zaman geçer geçer mi nedir bu lütfen yardımcı olurmusunuz