Uyku Sayısı

104 görüntüleme
N

Naime

3 Kasım 2025 11:37
5. 5 aylık bebeklerinize günde kaç uyku yaptırıyorsunuz?
Ümran A.

Ümran A.

3 Kasım 2025 11:52
Kızım 5 ay 25 günlük, 3 gündüz uykusu yapıyor. Toplam max 3 saat civarı anca oluyor
J

Jelin ..

3 Kasım 2025 11:55
Benimki 4 uykuyu buluyor maalesef 3 uykuya düşürmek istiyorum. Hangi saatlerde uyutuyorsunuz, uyanıklık süreleriniz ne kadar
N

Naime

3 Kasım 2025 11:58
Malesef bizim de 4 uyku oluyor gece uykusunda sürekli uyanıyor sizin gece uykunuz nasıl
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

3 Kasım 2025 12:02
@Naime Merhabalar gündüz ortalama 3 uyku yapmalı ve 4-5 saat uyumalıdır 🌼
D

Didem.

3 Kasım 2025 12:32
Merhaba, benim bebeğim de aynı ayda, ancak ikiyi üçü bırakın tek uyku yapıyor onu da aşırı zor yapıyor. Hatta damla kullanmayı bile düşündüm ama vicdanım el vermedi. Bitik durumdayım Allah yardımcımız olsun 😢
Ümran A.

Ümran A.

3 Kasım 2025 14:13
Uyku durumu bence biraz bebekten bebege değişiyor. Gün içinde biraz fazla uyuyunca gece sık uyanmalar oluyor bizim de malesef :(Bir de diş dönemi bu aylar o yüzden daha sık uyanıyor bebişler. Benim kızım 3 uyku yapıyor ; güne 7-8 gibi başlıyoruz ilk uyku 10-11 arası, ikinci uyku 13-14 arası , son uyku da 16-17 arası olıyor genelde. Tabi üç aşagı beş yukarı hesabı saatlerde az çok oynama olabiliyor ama genel olarak böyle denk geliyor. Gece uykusuna da 8-9 gibi geçiyor. Gün içinde her uyku arası iki saat uyanık tutmaya çalışıyorum. Kolaylıklar diliyorum hepimize 🐣

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir