Uyku Saat Aralığı

193 görüntüleme
E

Ezgi D.

28 Ağustos 2025 14:55
Merhabalar, 16. Haftaya giriş yaptık. Uyku-uyanıklık arasını ne kadar tutuyorsunuz? 1-1.5 saatte yeniden uyumak istiyor. Düzeniniz nasıl? Teşekkürler 🌻
B

Betül E.

28 Ağustos 2025 15:06
Şurda yerimi alayım bende 16 haftadayım en merak ettiğim konu
Ümran A.

Ümran A.

28 Ağustos 2025 15:09
Biz de 15 haftalığız. Uyku uyanıklık arası , gündüz toplam uyku süresi çok merak ettiğim konular
M

Merve

28 Ağustos 2025 15:16
Benim kızım 5.ayını yeni bitirdi o da şuan 1,5 saatte bir 2 saatte bir maksimum uyumak istiyor bende düzwnimi ona göre yaptım
E

Ezgi D.

28 Ağustos 2025 15:27
Bizde düzen filan kalmadı ya canı istiyor kucakta uyuyor, canı istiyor yatağında. Saat aralıklarında da gece yine 2 -3 saat aralıksız uyuyor ama gündüz bazen yarım saat uyku 1 saat uyanık şekilde geçiriyor. Ay nasıl olacak hiç bilmiyorum 🤦🏼‍♀️
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

28 Ağustos 2025 15:39
Bebeğim 16 haftalık şimdiye kadar 1,5 saat uyanık tutuyordum süreyi yavaş yavaş uzatmak lazım 2 saat civarı 4 aylık için ideal Aralık diye biliyorum.
Dilara G. Ü. .

Dilara G. Ü. ..

28 Ağustos 2025 16:57
Bizimki 17. Haftasında düne kadar her 1-1.5 saatte bir uyumak istiyordu taki bugün sesini keşfedip çığlık atabildiğini öğrenene kadar. 3 saati buldu uyanıklık süresi ilk uykusuna geçmek için.
E

Ezgi D.

28 Ağustos 2025 17:02
Bu böyle gidiyor mu ya hiç düzeldiği hafta ay filan yok mu🤦🏼‍♀️
M

Merve

28 Ağustos 2025 17:48
Valla daha da bozuldu bizim :D gece uyanmayan çocuğum uyumak bilmiyor dalmakta zorluk çekiyor her dönem farklı farklı şeylerle karşılaşıyoruz
E

Ezgi D.

28 Ağustos 2025 17:56
Sanıyodum aylar geçtikçe daha da kolaylaşacak ama hiç öyle değilmiş😂 bir de 4.ay atakları ne zaman başlıyor?
E

Ebru Ç.

28 Ağustos 2025 18:17
Yalnız değilmişim şükürler olsun 😁😁 babaanem kızımı görünce bizim zamanımızda böyle olsa kimse 6-7 çocuk doğurmazdı dedi kadın haklı 😁 uyumuyorlar arkadaşlar kızım diliyle tükürük itmeyi öğrendi 2 gün önce ben pışpış diyorum gözünden uyku akıyor ama o hala diliyle tükürük çıkarma derdinde büyüdükçe zorlaşıyor dün gece bir çığlıkla uyanıp 2 saat uyumadı bundan 1 ay önce gece nerdeyse deliksiz uyuyan kızımdan bahsediyorum😑
E

Ezgi D.

28 Ağustos 2025 18:48
Ayy siz kaçıncı haftasasınız🙄 valla gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum ama aşırı özeniyorum uyuyan bebişlere😂
M

Merve

28 Ağustos 2025 19:09
Aslında eskiden de büyük ihtimalle böyle şeyler vardı da büyüklerimiz çok alakadar olmamışlar bence eskiden öncelikler farklıymış iş eş ev temizliği derken çocuk ikinci üçüncü planda kalmış. Şimdi çocuğumu kenara koyup bir iş yapasım gelmiyor eminim çoğu annede böyledir hangisi daha sağlıklı bilemedim :D bir şey diyim mi bende valla yanlız olmadığıma çok sevindim böyle birşey olunca tek benmişim benim çocuğum sadece yapıyormuş gibi geliyordu ama destek görmek çok güzel:D
E

Ezgi D.

28 Ağustos 2025 20:00
Kesinlikle öyle ama geçeceğini de okusaydım daha güzel olacaktı😂 5. Ayda bile aynıysa ataklar bitmiyosa ohooo
E

Ebru Ç.

29 Ağustos 2025 10:12
Benimki 4 ay 20 günlük 🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir