Uyku Problemi Ağlayarak Uyanma

170 görüntüleme
M

Merve B.

17 Ekim 2025 22:24
Eczanesi tavsiyesi ile kabız olan bebeğime bu probiyotiği kullanmaya başladım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bebeğim uykuya geçerken inanılmaz derecede zorlanıyor ve ağlıyor sürekli saat başı neredeyse uyanıyor bağırıyor uykuya dalmakta güçlük çekiyor son günlerde farklı olarak kullandığımız tek şey bu acaba bundan dolayı mı oluyor böyle problem yaşayan var mı?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Ekim 2025 22:25
Probiyotik uykuya geçişi zorlamaz ya da ani ağlamalar yapmaz gazı olabilir mi bebeğinizin belki probiyotik bu anlamda işe yaramıyordur
M

Merve B.

17 Ekim 2025 22:27
8 aylık bebeğim gazını çıkarıyor her emzirmeden sonda düzenli olarak takip ediyorum normal olarak da rahat bir şekilde çıkarıyor ama bu damlayı kullanmaya başladığımdan beri huzursuz sürekli ağlıyor bu yüzden buna bağladım durumu , bilmiyorum başka yaşayan var mı sorunu başka bir şey de mi aramalıyım bilmiyorum çok sıkıntıdayım sadece
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Ekim 2025 22:33
Hangi damlayı kullanıyorsunuz içeriğindeki bir maddeye karşı intolerans gelişiyor olabilir?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

8. Ayda gaz beklemiyoruz tabii :)) ben daha küçük olduğunu düşünmüştim.
M

Merve B.

NBL probiyotik d3 drop damla
M

Merve B.

17 Ekim 2025 22:36
Yok 8 aylık inanın o kadar zor durumdayım ki o ağladıkça stres oluyorum elimden hiç bir şey gelmiyor uyku düzeni tamamen alt üst oldu sabah uykusunu uyuyor sadece sonra 7-8 saat asla uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım dışarı çıkarıyorum aynı evde aynı yok olmuyor uyumadıkça daha çok huzursuzlanıyor meme de uyumaya alışık onu yapmaya çalışıyorum oda olmuyor sallamayı asla kabul etmiyor ne yapmalıyım bilmiyorum
S

Sema A. ..

17 Ekim 2025 22:45
Diş sancısı olabilir mi?
M

Merve B.

17 Ekim 2025 22:47
Silikon diş fırçası ve dentinox jel ile her gün düzenli olarak kullanılıyorum doktor tavsiyesi ile diş olabileceğini söyledi oda fakat gündüzleri keyfi yerinde sadece uykuya geçerken böyle yaşıyoruö
S

Sema A. ..

17 Ekim 2025 22:50
Benim bebegimde 8 aylik. Benzer şeyler yaşıyoruz. Dediğiniz gibi gündüz bir sey yok gece başlıyor. Uykuda agliyor tekrar cok zor donuyor ve ayni sizin gibi uyuturken cok zorlanıyorum.
M

Merve B.

17 Ekim 2025 22:51
yne yapacağız gerçekten bilmiyorum bu günler geçecek biliyorum ama kafayı yemek üzereyim ben uyandığında asla geri saatlerce uyutamıyorum uykusuz ve çok yorgunum
S

Sema A. ..

17 Ekim 2025 22:56
Seni çok iyi anlıyorum guzel anne. Yazdıklarını okurken bizi okudum resmen. İnan ben de cok yoruldum ama sabretmekten başka yapacak bir şeyimiz yok sanırım
B

Burçin E.

18 Ekim 2025 04:10
Biz de 8.5 aylık olmak üzereyix yaklaşık 10 gündür gece uykularımız mahvolmuş durumda. Ben atak dönemi olduğunu düşünüyorum. İnşallah geçicidir. Ben de ne yapacağımı şaşırdım vallahi :(
M

Merve B.

18 Ekim 2025 04:12
Gündüz uyku yapıyor mu sizin bebekleriniz sadece gece uykusunda mı sıkıntı yapıyor
B

Büşra T.

18 Ekim 2025 05:31
Bırazcık zeytınyagı su versen kabızlık için sindirim sistemine ıyı gelir
B

Büşra T.

18 Ekim 2025 05:33
Mama mı kullanıyosun anne sütü mu kaç aylık yazmamıssın eğer mama kullanıyosan zeytınyagı koy birazcik ama her mama da degıl
M

Merve B.

18 Ekim 2025 07:52
8 aylık anne sütü zeytinyağ her gün 1 çay kaşığı veriyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir