Uyku Pozisyonu
104 görüntüleme
Z
Zeynep O. K.
7 Kasım 2025 21:40
7 aylık kızım bu bir haftadır yüzüstü uyumak istiyor beşiğin içerisinde yüzüstü dönüyor kendisi ama bir zaman geçtikten sonra kızıyor düzeltiyorum daha sonra kendisi yine dönüyor gece boyunca 5-6 defa böyle devam ediyor nasılbir yol izlemeliyim bu şekilde uyutmak tehlikeli mi sürekli deuykusu bölünüyor önüne nasıl geçmeliyim
M
Merve
7 Kasım 2025 21:47
Yüz üstü kendi döndüğü sürece uyuyabilir bir problem yok benim kızım da 7,5 aylık şuan baya bir zamandır kendi yüz üstü dönerek uyuyor sırt üstü yatmıyor çevirmenize gerek yok ilk başlarda kızım da sinirleniyordu kalkmaya çalışıyordu o pozisyondan fakat kendi kendine öğreniyor o şekilde rahat ediyor

Ceren K. ..
7 Kasım 2025 22:19
Merhaba oğlum 3 aylık 2.ayından itibaren hep yüzüstü uyuyor çok küçük olduğu için endişeleniyordum kafasını rahat çevirdiği için hiç ellemedim sırt üstü yada yan asla uyumuyor hep yüz üstü siz tehlikeli aylarını çoktan atlatmışsınız bence uyusun mışıl mışıl
İ
İ.E.
8 Kasım 2025 03:31
Kendi kendine donebildigi surece tehlikeli degil. Ama uyku bolunmelerine engel olamayabilirsiniz. Ogrenme asamasinda cunku. Benimki de yuzustu donup kendini kaldirir yatakta oturur emekleyip gitmeye calisirdi gece boyunca. Yavasca onlar azaliyor kendi rahat ettigi pozisyonu bulup uyumaya basliyorlar. Simdi popoyu havaya dikip uyuyor sadece.