Uyku Meleği Uyku Eğitimi
754 görüntüleme
N.
18 Ağustos 2025 19:44
Uyku meleği sayfasından uyku eğitimi alan var mı yada başka bir sayfadan fayda gören?
A
Ayşe N. C.
18 Ağustos 2025 19:48
Kız varsa yazın bacım bütün anaların ihtiyacı

Cansu A. Ö.
18 Ağustos 2025 20:05
Uyku vaktinden aldim ben
N.
18 Ağustos 2025 20:06
Nasıldı
K
Kübranur G. D.
19 Ağustos 2025 00:32
Uyku eğitimi aldık 3ayda gayet tabi işe yaradı vaktinde uyudu çocuğum ama ateşlendi düzeni bozuldu eğitimde bozulmuş oldu tekrar başa sardık bu defa ben yine çocuğumu ağlama krizlerine sokup eğitim vermek istemediğim için yapmadım. Benim için hüsranla sonuçlanan bir deneyim olmuş oldu. Kızımın hala düzeni yok çok bozuk uykuları ama o da eziyet bence çocuğu bir odada ağlatma fikri hiç hoş değil

Cansu A. Ö.
19 Ağustos 2025 12:19
Ben memnunum hayatimiz düzene girdi uyku eğitimi sayesinde
S
Selen B. Ç.
17 Eylül 2025 20:34
14 aylık bebeğim. Sizce ayırmalı mıyım odayı ? 😭 hiç istemiyorum ama gerekli de görüyorum
Bilmiyorum
Bilmiyorum
M
Melike E.
1 Ekim 2025 02:28
6 aydan sonra odayı ayırmayı bende düşünüyorum çünküi her öksürüşe veya horlamaya uyanıyor onun rahatıda önemli bence sürekli uykusunun bölünmesine gerek yok zaten gece 1 de uyuyor bu uyku eğitimini merak ediyorum gerçekten ağlatıyorlar mı peki neden?
S
Senem İ.
6 Ekim 2025 19:42
Ağlatmadan uyku eğitimi verenlerde var ağlatmalı doğru değil zaten osman hoca bile uylu eğitimi hakkında öğrenilmiş çaresizlik haline gelmemeli diyor ve bi kaç videosunda da anşatıyor

Elifcan S.
7 Ekim 2025 06:58
yıl olmuş 2025, bu eski demode insan psikolojisinden uzak ağlatmaya terk etme ya da sadece kademeli uzaklaşma yöntemlerini kullanan insanlara hayret ediyorum. karşımızda bir robot değil insan var, asker de yetiştirmiyoruz hep bizim dediğimize uymasını bekleyemeyiz. Uyku eğitimi eğer iletişim odaklı olursa tabi ki hastalıklar, geziler, büyüme atakları vb olacak o dönemde sadece uyku değil bazen tüm düzen bozulacak.ama siz çocuğunuza nasıl yaklaşmanız gerektiğinin mantığını öğrendiğinizde zaten sadece uykuları değil büyüdüğü zaman yaşayacağınız diğer zorluklara da aynı mantıkla yaklaşık sağlıklı ilişkinizi sürdürmeye ve pekiştirmeye devam edeceksiniz.tek yolunuz ağlamaya terketmek, 3 gün artık sandalye burda duracak gibi söylemleri olan yöntemlerden lütfen uzak durun.diğer türlüsü de mümkün çünkü, buna mecbur değilsiniz.
Bebeklerimizi sağlıklı günlerde büyütmemiz dileğiyle sevgili anneler 😊
Bebeklerimizi sağlıklı günlerde büyütmemiz dileğiyle sevgili anneler 😊
E
Emn
27 Ekim 2025 15:14
Bizde Gülnazik hanımdan aldık uykuannesigulnazik gayet memnun kaldık eğitim düşünen varsa sayfasını inceleyebilir.
R
Remziye Y. ..
28 Ekim 2025 08:46
Gunduzleri nesesi yerinde geceleri yatmayan bebek sebebi ne olur
G
Gülender Ö.
2 Kasım 2025 12:15
Bizim de aynı Remziye Hanım uyku eğitimi de vermeye çalıştım dişi çıktı işe yaramadı.