Uyku- Kıyafet

105 görüntüleme
Y

Yasemin K.

11 Eylül 2025 20:37
Merhabalar sevgili anneler,

Bebeklerinize gece ne giydiriyorsunuz oğlum yaklaşık 3 buçuk aylık kısa kolu kısa tulum giydiriyorum üşür mü acaba oda sıcaklığımız 27 derece oluyor uyku tulumu kullanan var mı aranızda bi fikir almak istedim
Büşra G.

Büşra G.

11 Eylül 2025 20:45
Benim kizim 9 aylik ben tog tulumu giydiriyorum
Modal
Kumastan kisa kollu ama 27’ derece baya sicak bebekler icin useyecegini hic sanmiyorum terlemesi daha kotu zaten hasta eder
B

Bahar K.

11 Eylül 2025 21:07
24 derece ideal sıcaklık. 27 derece sıcak oluyor bebişler için. Ense ve göğsüne dokunun soğuksa üşüyor deniyor
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

12 Eylül 2025 07:23
Merhaba; 🌺 Oda sıcaklığınızın 27 derece olması, bebeğinizin kısa kollu kıyafetle rahat edeceğini gösterir. Önemli olan, bebeğinizi terlemeyecek şekilde giydirerek rahat ve güvenli bir uyku ortamı sağlamaktır.
Bu durumu yönetmek için şunları uygulayabilirsiniz: Bebeğinizin boynunun arkasını kontrol ederek terleyip terlemediğine bakın. Uyku tulumu kullanımı, bebeğinizin üstünün açılmasını engelleyerek güvenli bir alternatif sunar. 27 derece gibi bir sıcaklık için ince, hafif bir uyku tulumu tercih edebilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir