Uyku Her Annenin Sorunu :(

92 görüntüleme
L

Leyla E. A.

5 Kasım 2025 12:08
4 aylık olmak üzere olan bebeğim var uyumuyor uyumuyor kafayı yiyeceğim ne gündüz ne gece sadece kucağımda uyumak istiyor yoruldum bel ağrısından duramıyorum beşikte sallanmıyor memede bile uyumuyor gece kalkıyor kucakta pışpışlanRak uyumak istiyor her saat başı uyanıyor uykuya dalamıyor uyku eğitimleri dşye bi furya başlamış beynimin içinde dönüp duruyor kaç sayfaya mesaj attıysam fiyatlar çok absürt 15/20 bin birebir eğitimler ..ne yapacağımı bilmiyorum yemek,su,uyku bunların hiçbirini yapamıyorum ve artık uykulu ama uyanıkken yatağına bırakın cümlesini okumaktan gına geldi doğduğu günden beri böyle 4. Ay uyku gerilemesi değil sebep gayet sağlıklı Drum bi sıkıntısı yok diyor uykuya geçerken çok ağlıyor bırakınca telrar kalkıp ağlıyor akıl ve ruh sağlığımı kaybetmek üzereyim gerçekten
Ayşe D.

Ayşe D.

5 Kasım 2025 12:28
yardım alabileceğiniz size yoldaş olacak bi tanıdığınız varsa bi süre yanınızda olması iyi gelebilir bizde aynı süreçten geçtik malesef sürekli kucağımda uyutmak zorunda kaldımama geçiyor onunda size ihtiyacı var unutmayın tek güvendiği sizsiniz hepsi geçecek
H

HY

5 Kasım 2025 12:31
Her çocuk farklidir ama denedigim yöntemi paylaşabilirim gunduz henuz bende bi care bulamadim sadece kucagimda uyuyo indigi gibi uyaniyo ama gece bi rutin olusturabildim saat akşam 19.30 civari(degisebiliyor 19.00 vs) alip odaya goturuyorum kirmizi loş ışık asla konusmuyorum o saatten sonra ne kadar iletisim kurmak istesede uzerinidegistiriyorum uyku tulumu pijama vs altini degistiriyorum emzirmeye basliyorumilk başta saat 22.00 23.00 a kadar zorladi uyumadi sonra uyudu artik duzeni oluştu 20.30 .21.00 arasi uyumus oluyo ilk uykusunu en az bi 3 4 saat uyuyosonra uyanmaya meyil ederse sakince alip emziriyorum ruya ögünü diyolar buna ve yatiriyorum sabaha kadar böyle araliklarla bende dinlenmiş oluyorum o da
H

HY

5 Kasım 2025 12:33
Uyuması eger saat 22.00 ı geçerse evet cok yorulmus oluyo ve zorlaşiyo birde bi onceki uykusundan arayi çok açmamak önemli 1 1.5 saat gecmis olmali en fazla o sekilde kolaylaşiyor bebegim 3 aylık bu arada denerseniz umarim işe yarar dedigim gibi her bebek kendine özel farklı ama ben bu sekilde en azindan geceleri biraz dinleniyorum
L

Leyla E. A.

5 Kasım 2025 15:24
Ayşe hanım eşim destek olmaya çalışıyor 3 gün annemlerde kaldım benden başkasında uyumuyorve onlar benım kadar sabırlı değiller ağlamasına :(
L

Leyla E. A.

5 Kasım 2025 15:29
Hayır 22 yi hiç geçirmiyoruz akşam 5 doğru uykusu var huzursuzlanıyor odaya götürüyorum alt değiştirme kitap okuma tulumu giydiriyorumkucagımda uykusu tam gelene kadar ağlıyor uykusunu ağlamakla getiriyor on on beşik kucağımda uyuyor sonrasında emmeye başlıyor öyle rutin kurmuş kendince 🥺ha deyince emmiyor epey uğraşıyorum anlayacağınız uykuya geçmesi 2 saati buluyor bazen gerçekten inanmazsınız belki ama dışarıya öıakrayım temiz havada uyusun diyorum orda bile uyumuyor arabayla gezdireyim uykuya tam dalsın dedim az önce ağlamadan uyuması için yüne çok ağladı ne yapacağımı bilmiyorum uykusuyla arasını ben açmıyorum uyku sinyallerini takip ediyorum odaya götürüyorum uyutmak için yine çok ağlıyor erken ya da geç hiç farketmiyor ve çok yoruldum gerçekten

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir