Uyku Gerilemesi Çözüm Önerileri

139 görüntüleme
E

Ezgi E. ..

11 Ekim 2025 12:38
Herkese merhaba, 3 aylık bebeğimi uyutmasi 1 saat sürüyor ama 10 dk uyuyup kalkıyor. Ne yapmamız lazım hiçbir şey yapamıyoruz. Çözümü var mı?
E

Edanur D.

11 Ekim 2025 12:53
Odayı loş yapın karartıcı perde alın ben bu sayede daha rahat uyuttum
E

Ezgi E. ..

11 Ekim 2025 13:02
Gündüz de mi öyle yapıyorsunuz peki? Gece gündüz ayrımını bilsin diyorlar ya o acıdan soruyorum.
H

Hülya N. İ.

11 Ekim 2025 13:30
Rutin belirleyin karartma perdesi hep ayni ninni sizin sakinliğiniz gibi faktörler onemli ve evet gunduz de karartin 2 saat uyumak gibi hir mucize olursa uyandirursiniz karıştırmaz gece gunduzu benimki yine de uyumadi da belki yani 😂
E

Ezgi E. ..

11 Ekim 2025 13:32
Umarım dediğiniz gibi olur 🙏🤓
E

Ezgi E. ..

11 Ekim 2025 13:35
Sabahtan beri toplasan 1 saat uyumadı çıldıracağım valla
M

Merve N. M. ..

11 Ekim 2025 14:16
Uyku sinyalleri vermeye başladığı an kucağıma alıp sakinleştiriyorum emziği keyfi aldığı için benim ufaklık ( daha 4 aylık 😄), kucağımda ninni söylüyorum yavaşca gözleri dalıyor ve uyuyor. son bir haftadır gündüz uykuları düzelmeye başladı çok şükür. öncesi dediğiniz gibi durumları yaşıyordum. 1.5 saat uyanık kaldı mesela uyutmadan en az yarım saat önce emziriyorum daha rahat uykuya dalıyo.
E

Ezgi E. ..

11 Ekim 2025 14:21
Ben de uyku sinyallerini takip ediyorum Merve Hanım, bizimkinin uykusu gelince esniyor, gözleri ve kaşları kırmızı oluyor. Oradan anlıyoruz. Kucağımda sallayarak uyutuyorum. Ağlaması gelmeden uyumuyordu eskiden de ama şimdi öyle de uyumuyor ya da uyusa da 10 dk sonra uyanıyor. Bizimki 4. Ay atağına 3. Aydan geçmiş olabilir mi?🙈

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir