Uyku Gerilemesi
184 görüntüleme
A
Ayla K.
13 Eylül 2025 15:50
Bebeğim 2.5 aylık oldu bugün ve 2. Aya girdiğimizden beri gündüz uykularına direniyor uyutuyorum yerine koyduğum an uyanıyor çok yorucu bi süreç oluyor benim için aranızda bunu yaşayan oldu mu ve nasıl aştınız ne kadar sürdü bu süreç arkadaşlar
B
Buse K. ..
14 Eylül 2025 06:02
Ben de yaşıyorum. 3 aya yaklaştık. Gündüz uykuları önceden 45 dk 1 saatti şimdi 20 dk uyursa mutlu oluyorum. Çok geç dalıyor bı de uykuya önceden hemen dalardi. Yatağa koyuyorum direkt açıyor gözleri. Yani napcaz bilmiyorum. Bı de çok çabuk uykuları geliyor tüm günümüz uyutmakla geçiyor nerdeyse . Eşim evdeyken dışarı çıkıyoruz biz dışarıyı çok seviyor eşimin kucağında uyuyor arabasına koyuyoruz biraz o zaman uyuyor ama eşim vardiyalı çalışınca bu zor oluyor. İmkanınız varsa dışarı çıkarın güzel oluyor o zaman temiz hava hem yoruyor onları
B
Buse K. ..
15 Eylül 2025 12:16
Merhaba tekrardan, bugün biz şeyi denedik. Memede emdi (bu ara meme ve mamayı da zor almasına rağmen) mayıştı baya sonrasında yüz üstü yatağına koydum poposuna pat pat yaptım ama tam dalmadan . İki gündüz uykusunu öyle yaptı yaklaşık 50ser dakika uyudu ama tabii hep böyle olcak diye bı şey yok. Belki hem sırt üstü yatiyorlar vücutları ağrıyor olabilir. Ama sürekli gözetim altında tutuyorum. Gece normal yatiricam . Bı de bunu deneyin derim size fikir olur. İnşallah güzel güzel uyur bebeklerimiz
A
Ayla K.
15 Eylül 2025 13:55
Buse hanım çok teşekkür ederim bir de dediğiniz gibi bu şekilde deneyeceğim benim de oğlum klimaya alıştığı için mi uyumuyor acaba dedik dün klimayı açtık ve 1 saat uyudu temmuzda doğdu ve doğduduğundan beri hep klima karşısındaydı 2. Ayından sonra klimayı kapattık normal serinlikte uyuyordu uykuları o zaman böyle olmuştu bizde klimadan olduğunu düşünüyoruz 2 gündür
B
Buse K. ..
16 Eylül 2025 09:21
Olabilir. Ben de Haziran'da doğum yaptım çok sıcaktı çok zorlandı ilk zamanlar. Serinledikce daha güzel uyuyorlar. Siz kundakla mi uyutuyorsunuz peki ? Sadece kolları saran cırt cırtlı kundaklar varya benim kızım onunla uyuyor ama artık istemiyor belli ama o zamanda kollarını çıkartıp uyandırıyor kendini sizin bı fikriniz var mı acaba ben de bundan muzdaribim
A
Ayla K.
16 Eylül 2025 09:44
Benim oğlum sadece 15 gün kundak yapmama izin verdi sonrasında açana kadar ağlıyordu kundak yaptırmadı
B
Buse K. ..
16 Eylül 2025 13:58
Peki şuan elleri kolları çok hareketli ya bebeklerimizin ayından ötürü yani sizinkide öyle mi uyandırıyor mu kendini sürekli
A
Ayla K.
16 Eylül 2025 14:04
Evet sürekli uyandırııyor sıçrıyor uykusunda çünkü bide gözü kapalı iken bile elleri ayakları bazen hareket ediyor onda da yine uyanıyor
B
Buse K. ..
16 Eylül 2025 15:18
Buna da bı çözümümuz yok malesef. Uykusuzluk ile devam edicez desenize 😊