Uyku Eğitimi Uyku Sorunu
132 görüntüleme
E
Emine
18 Eylül 2025 18:36
5.5 aylık bebeğim uykuya çok direnemeye başladı gündüz ayrı gece ayrı emerek uyumak istiyor inatla o kadar çok ağlıyor ki mecbur emziriyorum gece 2 saat uyuyor en fazla uyanıp tekrar emerek uyuyor emmeden uyumuyor aranızda uyku eğitimi alıp memnun kalan düzen Kuran var mı çok perişanız deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Didem T.
Uyku Danışmanı
18 Eylül 2025 18:57
Merhaba 🌸
Ben hem çocuk gelişimi ve uyku alanında uzmanım, hem de iki çocuğuma uyku eğitimi sürecinde bizzat eşlik etmiş bir anneyim. 5,5 aylık dönemde bebeklerin sık uyanması ve uykuya direnç göstermesi çok yaygın bir durum. Doğru yöntemlerle ilerlediğinizde hem bebeğinizin hem de sizin uyku düzeniniz çok daha sağlıklı hale gelebiliyor.
Uyku eğitimi, her bebeğe aynı şekilde uygulanmaz; bebeğin gelişimsel özelliklerine ve ailenin ihtiyaçlarına göre uyarlanır. Bu yüzden profesyonel destek almak süreci çok daha kolaylaştırıyor.
Daha fazla bilgi ve destek için sayfamı inceleyebilirsiniz 🌿
📍 @samsuncocukgelisimiveuyku
Ben hem çocuk gelişimi ve uyku alanında uzmanım, hem de iki çocuğuma uyku eğitimi sürecinde bizzat eşlik etmiş bir anneyim. 5,5 aylık dönemde bebeklerin sık uyanması ve uykuya direnç göstermesi çok yaygın bir durum. Doğru yöntemlerle ilerlediğinizde hem bebeğinizin hem de sizin uyku düzeniniz çok daha sağlıklı hale gelebiliyor.
Uyku eğitimi, her bebeğe aynı şekilde uygulanmaz; bebeğin gelişimsel özelliklerine ve ailenin ihtiyaçlarına göre uyarlanır. Bu yüzden profesyonel destek almak süreci çok daha kolaylaştırıyor.
Daha fazla bilgi ve destek için sayfamı inceleyebilirsiniz 🌿
📍 @samsuncocukgelisimiveuyku
E
Emine
19 Eylül 2025 08:13
Ağlamasına dayanamıyorum kaç tane uyku danışmanı ile görüştüm ama bir türlü adım atamıyorum yapamamaktan korkuyorum kıyamayacağımı biliyorum