Uyku Eğitimi Hocası
217 görüntüleme
S
Sevda
28 Ekim 2025 09:39
Arkadaşlar aranızda uyku eğitimi alsn ve tavsiye edeceği birileri var mı
E
Emine
28 Ekim 2025 09:50
+1
M
Melike M.
28 Ekim 2025 11:27
(İrlandalıanne ) biz eğitim aldık 5 ay oldu alalı halaaa bıraktıgı gibiyiz şükür.Çok samimi sabırlı mütevazi biri.Aslaa pişman olmazsınız bence.Biz her zaman iyi ki diye bahsederiz
D
Derya E.
28 Ekim 2025 13:27
Araştırma içine girdiğim bir konu kucakta uyuyan ve asla uzun uyumayan bir taze anne olarak bebeğimi en sağlıklı şekilde ağlatmadan o ve biz yıpranmadan nasıl olur. Elimde uyanıkken ağlayan 15-20 dk da uyanan kucakta uyuabilen bi bebek mevcut bu mesajı koynumda bir bebekle yazıyorum🥹 kendisi 41 günlük bence kolik değil ama uykuya korkunç direniyor uykusuz kaldıkça daha da huysuzlaşıyor korkunç bir döngü🥺
M
Melike M.
28 Ekim 2025 13:37
@Derya Erdoğan bebeğiniz daha çok küçük zaten ilk 3 ay bebek nasıl uyumak isterse o şekilde uyutmanızı tavsiye ederim.Bir kolik bebek annesi olarak emin olun bütün bu anlattıklarınızı dibine kadar yaşadım.Süreklihiç nefes almadan ağlayan bi bebeğim vardı.İnanın yapmadığımız hiç bişey kalmamıştı götürmediğimiz doktor kalmamıştı herkesin dilinde tek bişey SABIR.O yüzden biliyorum çok zor ama sabır.
E
Emn
28 Ekim 2025 14:04
Biz Gülnazik hanımdan eğitim aldık. uykuannesigulnazik’den. Ben bir baba olarak inanmadan eşimle eğitime başladılar. Fakat aradaki farkı ben bile fark edince şükür dedim.
Y
Yağmur G. T.
5 Kasım 2025 14:19
@Emn uyku eğitiminde ne zaman sonuç almaya başladınız
S
Sena K.
5 Kasım 2025 18:49
Mervecakir var eğitim almadım ama sadece instagramdaki yönlendirmeleri ile bebeğime uyku düzeni desteksiz uyku sağladım
E
Emn
5 Kasım 2025 20:55
Biz kızımızda 19 günde düzene girmişti Gülnazik hanımla uykularımız Yağmur hanım
L
Leyla E. A.
6 Kasım 2025 06:08
Sena hanım nasıl yaptınız bşraz açıklar mısınız
S
Sena K.
6 Kasım 2025 08:33
Tabii şöyle ilerledim bebeğimin ayına uygun uyku saatlerini not aldım sabah uyanması öğlen uykusu uyku penceresi uyuyacağı saat vs 3 gün kadar saatleri düzenledim .sonrasında kucakta sallayarak geze geze uyutuyordum yavaş yavaş oda içinde uyutma ve yatağın başında uyutma sonrasında sabit durduğum yerde sallayarak uyutma yaptım 8 gün kadar sürdü bu süreç bebeğimi ağlatmadım her ağlamaya başlayınca kaldırdım odadan çıkmadan öptüm kokladım oyun oynatmadım ama sonra 9.günde önce anlattım dedim annecim artık yatakta uyuyacağız gibi ilk gündüz uykusunda yatırdım bende yatağında yanına uzandım 45 dk kadar sürdü her kalkmasında aldım yanıma yatırdım benim gözlerim kapalı pışpışladım mızmızlanırsa ninnii şarkı söyledim dikkatini dağıttım çok çağlarsa kalktık kucağımda sakinleştirip tekrar belki ilk günler bunu 20 defa yaptım sonrasında 3-4 gün sonra kendi kabullendi ve bu direniş 15 dk ya kadar düştü saatleri düzeldi ve yatakta pışpış desteği ile devam ettik şuan hala bu şekilde ben daha kendi kendine bırakıp odadan çıkıp uyutma yapamadım küçük olduğu için .bir de gece için de aynı şekilde uykusuz kalıyorsunuz bir süre ama beslenmelerini rüya öğünü şeklinde yaptıktan sonra aynı yöntemle uyutuyordum o saatler dışında uyanırsa kesinlikle beslenme yapmadan yanına yatıp pışpışladım :)