Uyku Eğitimi Hakkında

124 görüntüleme
B

Beyza N. ..

4 Ekim 2025 18:31
Uyku Eğitimi alanlar memnun kaldımı acaba? Sallayarak uyumayı tamamen bırakan oldu mu?
Z

Zeynep ..

4 Ekim 2025 19:04
Ben önce bebeğine uyku eğitimi almış sonra da uyku danışmanlığı yapan bir anneyim sallanarak uyumayı tabiki kesebilirsiniz
B

Beyza N. ..

4 Ekim 2025 19:11
Merhaba Zeynep hanım. 6 aylık bebeğimi çarşafta salllayarak uyutuyoruz. Uyku uyanıklık arası yatağına bırakmayı önermişlerdi ama öyle olunca direkt uykusu açılıyor hiç uykusu gelmemiş gibi hareket edip, ses çıkarıp oyun oynamak istiyor. 3 haftadır geceleri 3-4 saat aralıksız uyumadığı oluyor. Bu durumdan nasıl kurtulabiliriz sizce?salladığımızda tamamen uykuya geçtiğinde yatağa koyduğımuzda ancak uyuyor. O halde bile çoğu zaman sürekli salla koy yapıyoruz . Geceleri toplamda 10 seferden fazladır.. Sallamayı nasıl bırakabiliriz sizce? Bir tavsiyeniz var mı?
Z

Zeynep ..

4 Ekim 2025 19:13
Merhabalar tekrardan. Sallamayı bırakmak bi süreç öncesinde rutinlerinin düzenlenmesi ardındansaatlerinin oturtulması en son desteğin kesilmesi gerekir uyku eğitimi almak isterseniz bu yolda beraber ilerleyebiliriz tabiki.
B

Beyza N. ..

4 Ekim 2025 19:45
Anladım Zeynep hanım, eğitim almayı düşünürsem teklifinizle ilgileneceğim inşallah. Çok teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.
Z

Zeynep ..

4 Ekim 2025 19:47
instagram hesabım tatli.ruya.akademi düşünürseniz oradan iletişime geçebilirsiniz 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir