Uyku Eğitimi Almamıza Rağmen Uyuyamıyor
203 görüntüleme
S
Sümeyra s.
25 Ağustos 2025 10:00
Merhaba bebeğim 5.5 aylık doğdu doğalı uyumuyor tüm muayeneleri vs yapıldı. Gece 10 dk uyudu 12 saattir ayakta sürekli göz ovalama esneme vs yapıyor yüzünü üzerime sürüyor gözleri dalıyor uyku sinyalleri bu şekilde. Karartma perde kapatıyorum oda ısısına dikkat ediyorum altını kontrol ediyorum karnını doyuruyorum. Ama asla uyumuyor geceleri çok zorlanıyorum. Dün gece 1.30 dan bu saate kadar ayaktayız. Dışarı çıkarıp temiz hava aldırdım ninnisini açtım pışpışladım ama hiç bir yöntem işe yaramadı pilates topu denedim etkisi olmadı uyku eğitimi de işe yaramadı bana farklı yöntem vs söyleyip yardımcı olacak birileri var mı
Ş
Şeyma Ü.
25 Ağustos 2025 11:19
Bilmem uygular mısınız ya da uygun bulur musunuz ama komşumun çocuğu da uyuyamıyordu onda denedik işe yaradı belki sizde de yarar diye söylemek istedim yardımı olur belki diye. Uyku rukyesi dinletmiştik Youtubedan açıp ondan sonra rahatça uyumuştu denemediyseniz belki işe yarar. Tıbbi olarak bi sorun yok ise bir de bu denenebilir diye düşündüm.
S
Sümeyra s.
26 Ağustos 2025 12:02
Deniyorum dünden beri teşekkürler🙏
G
Gülender Ö.
2 Kasım 2025 12:11
İşe yaradı mı Sümeyra Hanım?
S
Sümeyra s.
2 Kasım 2025 12:59
Hayır hala uyumuyor 😀
E
Emn
2 Kasım 2025 14:19
Şunu söylemek isterim bizim bebeğimiz kadar zor bebek yok bilirdim bizim bebeğimiz bile düzene girdiyse tüm bebekler girer diye düşünüyorum
S
Sümeyra s.
2 Kasım 2025 18:42
Herkesin bebeğinin ayrı zorlukları vardır ben kıyaslama yapılmasını uygun bulmuyorum. Nasıl düzene girdi peki?
E
Emn
2 Kasım 2025 18:55
Ben çok anlamam ama biz eşimle çok zorlanıyorduk o günlerce araştırdı en son uykuannesigulnazik hanımdan eğitim aldık biz memnun kaldık
S
Sümeyra s.
2 Kasım 2025 18:57
Bende şu an alıyorum aynı kişiden sağ olun