Uyku Eğitimi
135 görüntüleme
B
Büşra K. ..
13 Ocak 2026 21:58
Arkadaşlar aranızda bebeğine uyku eğitimi veren var mı tavsiyelere açığım 3 buçuk aylık kızım hâlâ ayakta karnı tok altı temiz mide gazı da çıktı ama uyumuyor ben de mi var sorun anlamıyorum
B
Büşra K. A.
14 Ocak 2026 06:15
Merhabalar, benim kızım 5 aylık ve dün başladık eğitime. Yalnız uyku eğitimine en erken 5 aylıkken başlayabiliyorsunuz. Şimdilik kendiniz uyku saatlerini ve uyanıklık sürelerini ayına göre düzenleyebilirsiniz. Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz bana ben de epey mücadele ederek bir düzene sokmuştum uykusunu ☺️
B
Büşra K. ..
14 Ocak 2026 06:52
Merhaba Nasıl uyutuyorsunuz uyku saatleri neler
İ
İlkin D.
14 Ocak 2026 07:57
Büşra Hanımcım dün yorumumu silmek durumunda kaldım yazdığınızı okuyamadım.Konunuzu görünce yazmak istedim. Bu konuyu da ayrıca açmanıza çok sevindim. 4. Ay atağıyla mücadele ediyoruz.
B
Büşra K. ..
14 Ocak 2026 08:18
İlkin Hanım 3 buçuk aylıkken mi başladı 4.ay atağı
İ
İlkin D.
14 Ocak 2026 08:20
Yok Büşra Hanım 4 ay 4 günlük olduk. 3 ün sonunda daha fazla hissettirmeye başladı. Önce gündüz uykularına direnme sonra uyuma şekli ve 1 haftadır da geceleri zorluyor. Gerçi malum mama olayları ve 4.ay aşılarıda eklendi bizim durumumuza
İ
İlkin D.
14 Ocak 2026 08:26
Uyku eğitimi alma düşüncesi hala aklımda var. Biz yatağında uyutmaya alıştıramadık kendi kendine. Uyku saatlerini bir şekilde düzenlemeye çalışıyorum elimden geldiği kadar ama yatağı ve uyutma şeklimiz daha oturmadı.
B
Büşra K. ..
14 Ocak 2026 10:36
Anladım İlkin Hanım benim bebeğim de yatağında kendi kendine uyumuyor memede uykuya dalmak istiyor emziği tutsa en azından ana kucağına koyarım orda uyur
B
Büşra K. ..
14 Ocak 2026 10:37
Fiyatları ne alemde uyku eğitiminin biliyor musunuz İlkin Hanım
M
Melda E.
14 Ocak 2026 11:27
İlk 3 ay benim bebeğimde hep kucakta uyudu, yatağa-koltuğa koyar koymaz saatlerce uyuyup uykusunu almış gibi gözünü açıyordu (gündüz uykularında). 3. Aya girince yavaş yavaş pış pışlayarak sarılarak yatakta uyumaya başlattım. uykusunda uyanıyor boşluklu uyuyor ama en azından yatakta diğer türlü çok yorucu oluyordu. Tek uyku ile yavaş yavaş deneyebilirsiniz. 2 haftadır bu şekilde ilerlemeye çalışıyorum yolunda gidiyor eskiye göre.
B
Büşra K. ..
14 Ocak 2026 11:41
Teşekkür ederim Melda Hanım
İ
İlkin D.
14 Ocak 2026 12:14
Büşra Hanım bu ara kız emziği tutardı uykuya direnirken onu da itiyor diliyle. Kızımda memede uyumaya çalışıyor. Uyku eğitimi fiyatlarını genelde 5-6 bin şekilde duydum Büşra Hanım.
B
Büşra K. ..
14 Ocak 2026 12:15
Vallahi ne yazsam elimde kalıyor gibi hissediyorum İlkin Hanım umarım bizi yormadan uykuya geçerler 😊