Uyku Eğitimi

125 görüntüleme
B

Beyzanur E.

5 Ocak 2026 21:29
Uyku eğitimi alan ve memnun olan var mı? Kimden aldınız? Bebeğim 17 aylık emerek uyuyor
M

Mihriban A.

5 Ocak 2026 22:12
Benim bebiş de 18 aylık ve emerek uyuyor haliyle gece birçok kez emziriyorum.Benim için de feci bir hal aldı .Beşiğinde emzirip uyutsam da gece muhakkakyanımda uyumak istiyor …
B

Beyzanur E.

6 Ocak 2026 06:00
Yer yatağı yaptım kendi yatağımdan inip çıkmak zulüm. Yanına yatıyorum bendr
Esra K.

Esra K.

6 Ocak 2026 12:12
Burayı görmemişim ayrı başlık actım bende.bizde de aynı durum var.emzirmeyi 2 yasına kadar sonlandırmak istemiyorum ama çok bunaltıcı bir hal aldı.canı sıkılınca 5 dk bir emmek istiyo uykuya emmeden geçmiyor.gece 3 4 defa kalkıyo emnek için.su teklif edin diyenleri okudım ama cıglık kıyamet kabul etmiyor.bi yerde bir kendi yatagımda git gel mahvoluyorum.birde emerken temas sorunumız da var.illa öbür eli diğer gögsimde olacak.anlam veremiyorum çok zorlanıyorum.tecrubeli anneler yorum yapsın lütfen.
B

Beyzanur E.

6 Ocak 2026 12:31
Gerçekten biz de aynı durumdayız eksiği bile var diyebilirim şu anda 5 dakikada bir emmesin diye dışarı çıkardım bir saatte zorla Geziyorum yani o kadar uykusuzluğun üzerine gerçekten çok pahalı bir eğitim bu insanlar temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekerken buna katlanıp vermek istemiyorlar bilinçli kişilerden gerçekten destek istiyorum ben de

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir