Uyku Eğitimi

124 görüntüleme
S

Seda ..

10 Kasım 2025 17:33
Uyku eğitimi gerçekten işe yarıyormu bebeğine uyku eğitimi verip memnun kalan varmı?
İ

İrem

10 Kasım 2025 17:44
Geçen gün instagdamda karşıma çıktı 18 bin yazıyordu şok oldum gerçekten böyle pahalı bir eğitim mi ben de merak ediyorum
S

Seda ..

10 Kasım 2025 17:50
Ve bu uyku eğitimi son zamanlarda çok moda oldu önceden çocuklar nasıl uyuyordu?🤔
J

Jale K.

10 Kasım 2025 18:30
Bende bı ıkı kişiyle gorustum ama cok pahalı geldı acıkcası.şöyle yapıyorum kızım bızımle uyuyor once öğle uykusunda kendı odasıda uyumaya alıştırdım tabi öncesnde yatagındave odasında vakıt gecırıp emzırmeyı arada orda yaparak başladık yoksayatagına gectıgımz an aglıyordu.şimdi ogle uykularını kendı ıstegıyle odasındayoıyırz htta emzırmelerıde odasında ıstıyor.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

10 Kasım 2025 18:48
Seda hanıma katılıyorum nasıl uyuyordu çocuklar birde her bebek farklı hepsi aynıymış gibi davranıyorlar bence gerek yok öğrenir birlikte neler öğrenmedik ki
E

Ebru Ç.

10 Kasım 2025 18:55
Uyku eğitimi biyerde anne ve bebeğe göre şekil alıyor bence kızımhenüz küçük ben görümcemden örnek vereyim ilk çocuğu kendi isteğiyle ayrı yatakta ve ayrı odada yatmak istedi asla zorlanmadılar ikinci çocuğu şuan 5 buçuk yaşında ve hala babasına annemle uuuyayım bu gece diyip yanına kaçacak yer arıyor annesine dokunarak uyuyor bundan da çok mutlu 😀sanırım benim kızıım da öyle olacak benim içinhiçbir sorun yok ❤️
S

Seda ..

10 Kasım 2025 19:09
@Fatma Albina Uyar bide bebeklerin uyku döngüleri sürekli değişiyo kendi çocuğumdan öğrendiğim kadarıyla geçen ayki uykusuyla bu ayki bir değil bu ay diş sancısı çekiyo ve sürekli uyanıyor bu şekilde nasıl eğitim verilir? Diş sancısı hafifleyince verdik diyelim diğer ay tekrar atak diş bu döngü başa dönmezmi
Fatma A. U.

Fatma A. U.

10 Kasım 2025 19:12
Bebeklerin her ayında ayrı atak şeysi var bir de bebekler her öğrendikleri yeni bişeyde bir hafta uyku gerilemesi yaşıyormuş uyku eğitimi boş olur zaten bizimle birlikte şekillensinler alıştık biz böyle
Fatma A. U.

Fatma A. U.

10 Kasım 2025 19:20
Tam uykusu düzene giriyor gibi oluyor atak haftası oda geçti tamam düzene girecek diyorsun hop sağlık ocağındaki ebe arıyor aşısı var
Nasıl düzene girecek sürekli bişey çıkıyor😁
S

Seda ..

10 Kasım 2025 19:23
@Fatma Albina Uyar aynen öyle bi iki hafta düzene girdi sevinmiştim sonra dediğiniz gibi bi anda bozuldu artık alıştı bünye gece kalkmaya 😂
Fatma A. U.

Fatma A. U.

10 Kasım 2025 19:26
Bugun rota aşısı oldu ben bile duyuyorum bağırsaklarında ki sesi çocuk nasıl dayansın uyumuyor🥴

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir