Uyku Eğitimi
107 görüntüleme
M
Merve
26 Ekim 2025 17:31
7 ay 10 günlük kızım var 4. Aydan beri maalesef ayakta sallayarak uyutuyorum fakat son bir haftadır farkındayım ki özellikle gece sallanarak uyumak istemiyor çırpınıyor resmen saatlerce uğraşıyorum uyuması için. Yatağa bırakıyorum pış pış yapıyorum asla uyumuyor sallıyorum uyumuyor en sonunda zavallım uyumak zorunda kalıyor yoruluyor. Eziyet oluyor artık ama kendi kendine de uykuya geçemiyor ne yapacağımı bilemiyorum bu durumu yaşayan ya da bilgili anneler bana yazabilir mi
S
Songül Ş.
26 Ekim 2025 18:02
Uyutma şeklinizi değiştirmenizi öneririm benim kızımda kucakta yatırarak sallıyorduk bunda durmadığını fark edince omzumuza almaya başladımk Orda pış pışlıyoruz başını koyuyor ve uyuyor verebilirseniz uyku eğitimi vermeniz güzel olur biraz daha rahat edersiniz ben dişler çıkıyor diye her istediğinde emzirmiştim bütün düzeni bozuldu ve şuan uykuya yatırmak o kadar büyüyor ki gözümde
M
Merve
26 Ekim 2025 18:04
Videolardaki gibi yapmayı denedim eğitimde ya benim kızımda işlemiyor ya da ben beceremiyorum bilmiyorum. Bende aynı şekilde artık korkuyorum gece uykusuna yatırmaktan hem ben çileden çıkıyorum hem kızım yoruluyor ağlıyor ne yapacağım bilmiyorum gerçekten sallamaktan başka bir şey de gelmiyor aklıma. Kendi kendine de dalamıyor çok sıkıntı gerçekten
S
Songül Ş.
26 Ekim 2025 18:12
Ben önce emziriyprum sonra kucağıma alıp piş pişliyorum gözleri kaymaya başlayınca yatağa koyup sarılıyordum bana sarılıp uyuyorduyada dönüyorsa yatakta piş piş yapmaya devam ediyordum deneyin isterseniz uyku saati gelince omzunuza alıp başını omzunuza koydurun ritmik hareketlerle ileri geri yapıp pişpişleuin belki alışır bu pozisyon bence yatağa koymak içinde çok kolay ve bizim taşımamız içinde bence daha kolay ben bide genelde yatakta emziripyorum yatarak uyutsa öyle uyuya kalıyor
S
Songül Ş.
26 Ekim 2025 18:13
İnanın bu zor bir süreç benim içinde çok zor geçiyor yalnız değilsiniz dünyada bir sürü anne var bu şekilde artık kendime depresyonumu girdim ben diyordum ve burda babalara çok iş düşüyor aslında uyku eğitimini onlar verebilir biz sadece emzirip onlara vermeliyiz
K
Kübra D. ..
26 Ekim 2025 18:52
Kızım 14 aylık mama meme ikisi bir arada gidiyordu sonra baktım memeyi bırakacak biberonsz dalamiyor uykuya sonra 3 gün sadece emzirince biberonu bıraktı sonra memeye alıştı şuan14 aylık malesef memede uyumaya alışmış
ve gecesaat başı uyanan bir bebeğim var bu beni çokyoruyor şimdi memesiz uyutmaya çalışıyorum ama bukezde başka şekilde uyumaya alışıyor evin içine salinck kurduk onda uyutuyorum kendi kendine uyuması şimdilik imkansz geliyo bakalım zamanla ne olack
ve gecesaat başı uyanan bir bebeğim var bu beni çokyoruyor şimdi memesiz uyutmaya çalışıyorum ama bukezde başka şekilde uyumaya alışıyor evin içine salinck kurduk onda uyutuyorum kendi kendine uyuması şimdilik imkansz geliyo bakalım zamanla ne olack
S
Songül Ş.
26 Ekim 2025 21:27
Uyku arkadaşları bu zamanlarda devreye girecek sanırım ben alıp güzel bir oyuncak bir gece onunla kendim uyuyup sonra kızıma vereceğim umarım işe yarar 21 gün boyunca da geceleri meme vermeden ve iki beslenmeyle uyutacağım umarım işe yararrr