Uyku Eğitimi

880 görüntüleme
Y

Yağmur G. T.

9 Ekim 2025 18:27
Sevilay Şen-Rotamız Uykudan uyku eğitimi alan var mı acaba? Ya da uyku eğitimi alıp memnun kaldığınız bir uzman var mı
S

Sümeyra s.

9 Ekim 2025 18:57
Önermeyeceğim var melodi uyku
Y

Yağmur G. T.

9 Ekim 2025 19:08
Neden önermiyorsunuz
V

Vildan A.

9 Ekim 2025 20:12
Ben de uykuperimi önermem patentliyim diyor ama gerçekten ağlatarak ve hızlıca bir eğitime sokuyor çocuğu,kendinşz bile adapte olmakta zorlanıyorsunuz, bir de üzerine gün içinde istediği şekilde ve modda rapor sunmazsanız illa raporu yenilemenizi istediği şekşlde iletmenizi istiyor
Y

Yağmur G. T.

9 Ekim 2025 20:13
Teşekkür ederim
S

Sümeyra s.

9 Ekim 2025 21:21
Çocuğumilk gün katılma nöbeti geçirdi 2 kez o kadar çok ağlatıyor ki inanamazsınız hele bir gece odada bırakın dedi uykusuzluktan gözüm kör olmuştı ne dedilerse yaptım anne vs diyen çocuğum adına tepki vermeyi bıraktı iletişim kurmuyordu
Y

Yağmur G. T.

10 Ekim 2025 06:26
Çok üzüldüm gerçekten
B

Başak U.

10 Ekim 2025 20:56
benim bebeğim 2 bucuk aylık bende geceleri rahatım fakat gündüzleri max 1 saat sürüyor uykuları, o yüzden eğitim düşünüyordum ama nasıl işliyor bu eğitimler? evde kendimiz sağlayamaz mıyız bunu genelde hepsi ağlatıyor sanırım ağlaya ağlaya herkes uyuya kalır zaten
Y

Yağmur G. T.

10 Ekim 2025 21:32
Bir çok yöntem var ben bununla ilgili doğumdan önce bir kitap okumuştum fakat pratiğe geldiği zaman insan çok zorlanıyor. Hiç ağlatmayan ya da en az ağlatan methodlarsa kademeli desteksiz uykuya geçiş üzerine. Ama sizin bebeğiniz daha çok küçük bana sorarsanız çünkü biz 4 aylıkken uyku gerilemesi yaşadık muhtemelen siz de yaşayacaksınız eğer bir eğitim düşünüyorsanız bunu da sorgulayın bence uyku gerilemesi döneminde de desteksiz uyuyabilecek mi diye
B

Başak U.

11 Ekim 2025 05:46
evet doğru daha erken ama merak ettiğim şey eğitim sdı altında bebekleri ağlatmak mesela ben şuan ayağımda sallayarak uyutuyorum bunu bitirmenintek çaresi eğitim midir
K

Kübra Y.

11 Ekim 2025 05:47
İrlandalı anne var. Onu çok öneriyor lar
Z

Zeynep ..

11 Ekim 2025 20:43
Kesinlikle Nazlı Çevik diğer eğitmenlere asla benzemez
Y

Yağmur G. T.

11 Ekim 2025 20:49
Kübra Yüksel ve Zeynep hanım çok teşekkür ederim ikisine de bakacağım siz eğitimleri aldınız mı biraz yorumlar mısınız
S

Sümeyra s.

12 Ekim 2025 14:49
Ben evde kendinizin yapmasını tavsiye ederim
Y

Yağmur G. T.

12 Ekim 2025 15:57
Çok zorlandım kim westmethodunu uygulamak istedim
S

Sümeyra s.

12 Ekim 2025 17:13
Güvenli bir yöntem. Emin olun başkası yaptırınca çocuğunuza acıyacaksınız ben çok pişmanım gelişimi normall olsun uyumayalım şuan doktor araştırıyorz gelişim için çünkü eğitimden sonra geri kaldı ne dönüyor ne emekleme isteği varne başka birşey çocuk 7 ayı bitirdi siz düşünün
S

Sümeyra s.

12 Ekim 2025 17:14
Emin olun kimse el çocuğuna acımaz eğitim böyle der geçer
Y

Yağmur G. T.

12 Ekim 2025 17:22
Bunlar uyku eğitiminden dolayı mı oldu diyorsunuz peki
S

Sümeyra s.

12 Ekim 2025 17:39
Evet çocuk adına tepki veriyordu belli heceleri söylüyorduo kadar ağladı ve o kadar yalnız bıraktık ki eğitim veuyku uğruna çocuk adına dönmüyordu siz düşünün
Tuğba Ş. .

Tuğba Ş. ..

Fonksiyonel Tıp Doktoru

12 Ekim 2025 17:49
Sümeyra hanım siz kimden almıştınız ve nasıl bir metot uyguladılar
A

Ayşe E. ..

13 Ekim 2025 17:17
Uyku annesi Gülnazik Hanım var. Ben ondan aldım. Kesinlikle bebeğimi uyuyana kadar yalnız bırakmadım. Kademeli ilerledik ve ağladığı zaman inatlaşmadan kucağıma alıp sakinleştirdim. Ücret olarakta en uygun o oydu araştırdıklarım arasından

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir