Uyku Eğitimi

145 görüntüleme
T

Tuğba T. ..

4 Eylül 2025 19:08
7,5 aylık bebeğime nasıl uyku eğitimi vermeliyim?
Anakucağında sallanarak uyuyor nasıl yatağında uyumaya alıştırabilirim?
G

Gülebe U.

4 Eylül 2025 19:22
Önce gündüzleri yatağında uyutmaya çalışarak başlayabilirsiniz.
Benim 7aylik biz gündüzleri yatağına koyduk öyle öyle alıştı
Şimdi de sallamayarak uyutmaya çalışıyoruz ama uykuya dalamiyor öyle de
T

Tuğba T. ..

4 Eylül 2025 19:27
Biz geceden başladık ilk gün iyiydi herşey ikinci gün mahvetti bizi mecbur sallamaya döndük
G

Gülebe U.

4 Eylül 2025 19:42
Biz hem gece uykusu kaçmasın hem de bebeğimi beşikte uyutmaya sürekli uyutmaya çalışarak ben yorulmamak adına gündüzleri denedim, bazen yattı bazen uyuyamadi
Yavaş yavaş her gündüz uykusunu yatağına getirdim öyle öyle alıştı.
T

Tuğba T. ..

4 Eylül 2025 19:43
Teşekkürler fikir için
Z

Zehra U.

4 Eylül 2025 19:53
Başarabilen var ise helal olsun 5 aylık 5 aydır gece gündüz farketmeden hala sallıyorum uyurken bile sallıyorum arada çığlık atarak uyanıyor biz uyduk mu diye kontrol ediyor galiba ama çok yoruldum vücudumdaki ger kemik artık ağrımaya başladı
K

Kadriye E.

4 Eylül 2025 19:58
Benim kızım 8 buçuk aylık geceleri hala uyanıyor bi 3-4 kez sabah erken kalkıyoruz dinlenemiyorum hiç uyku hijyeni diyip duruyor doktor çok terliyor kafadan ne yapıcamı şaşırdım bende
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

4 Eylül 2025 20:44
Uyku eğitimi için güzel bir aydasınız siz hazırsanız aşamalı şekilde azaltarak verebilirsiniz
Yatağında vakit geçirip uyku saatlerinde orada olmaya özen gösteriniz farz edin ki misafirliğe gittiniz ve orda yatması gerekiyor mecbur uyutup bir şekilde orada yatıracaksınız böyle düşünürseniz daha kolay olabilir
Eğer bireysel analiz ve çözüm isterseni size özel yöntemleri birlikte belirleyelim ve bir yol çizebiliriz uyku ile ilgili ip uçu için Samsunçocukgelişimiveuyku instagram sayfamı takip edebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir