Uyku Eğitimi
115 görüntüleme

Ayşe A.
4 Temmuz 2025 12:15
Yeni 3 aylık olduk gündüz uykularımız hala çok kötü düzensiz asla uyumak istemiyor ben bunu nasıl düzene sokabilirim uyku eğitimi vermek için erken b zaman mı yoksa başlanabilir mi bir de nasıl yapıcam hiç bilmiyorum gündüz uyumadığı için gece uykusuna geçerken de çok zorlanıyor en az 1 1.30 saat uğraşıyorum uyutmak için gündüz maks 25 dk yarım saat uyuyo geri uyanıyor napıcam bilmiyorum
Y
Yasemin İ. K.
4 Temmuz 2025 12:17
Uyku eğitimi için erken maalesef. Benim de ikinci bebeğim 3aylık oldu, gündüz ana kucağı pusette vs uyuyor ama artık gece gündüzü öğretmeye başladım. Akşam 20:00da gece lambası yanan yatak odamıza girip uyuyana kadar çıkarmıyorum. Yavaş yavaş uyku rutinlerine başlayabilirsiniz

Ayşe A.
4 Temmuz 2025 12:19
Gece uykusuna bizde en geç 9 gibi geçmeye çalışıyoruz da onda da 7.30 8de başlıyorum uyutmaya mesela gündüz çok uyumadığı için gece uykuya geçmesi zorlaşıyor
Y
Yasemin İ. K.
4 Temmuz 2025 12:33
Evet bu aylarda ne yazık ki böyle şeyler normal kabul ediliyor. Bazen gündüz geceymiş gibi uyurlar bazen kısa kısa şekerleme gibi uykular olur. Aynı durum bizde de var. İlk bebeğimin gündüz uykuları yaşına girene kadar düzelmemişti, hep kısacık uyurdu tekrar dönmezdi uyumaya. Çareyi 11aylıkken gündüz tek uykuya geçirerek bulmuştum. Bazı bebekler gündüz uyumayı sevmiyor. İnşallah 3aylık olur olmaz düzelir 🌸

Elif İ. D.
4 Temmuz 2025 13:58
Uyku eğitimi için erken henüz ama gece gündüz farkını öğretip yavaş yavaş rutin oluşturun bence. Ben ilk baştan beri gece uykusuna geçerken pijama giydirip sabah çıkardım gece gündüzü çok erken öğrendik. 5. Aydayız şimdi uyku eğitimine başladık güzel ilerliyoruz. Biraz daha sabredin. Benim 3. Ayda bebeğim bazen günde sadece bir kere oda 15.20dk uyurdu geçti ama çok zor geçti 🤷🏻♀️