Uyku Eğitimi

417 görüntüleme
B

Büşra A.

26 Haziran 2025 13:58
Uyku eğitimi alıpta memnun olan varmı. 4. Aydayız kendi çabalarımla uyku eğitimi vermeye çalışıyorum. Gündüz hiç uyumuyoruz doğduğumuzdan beri böyle anca emerken nekadar uyursa. Uyku eğitimi alıp memnun kalan annelerim bizleride bilgilendirir cevaplarsa çok sevinirim.
T

Tuğba A. ..

26 Haziran 2025 17:39
5. Ayda öneriyorlar. Bende çok araştırdım. Bende kendi çabalarımla uyku eğitimi vermeye çalışıyorum. Hergün yaklaşık aynı saate duş masaj emzirme üçlüsüyle uyutmaya çalışıyorum
T

Tuğba A. ..

26 Haziran 2025 17:39
Siz ne yapıyorsunuz
B

Büşra A.

27 Haziran 2025 09:29
Bende uyku öncesi alt değiştirme kucakta pışpışlama yapıyorum bi 15 dakika sonrasında yatağına bırakıp ninni söylüyorum ağlarsa kucağa alıp sakinleşince tekrar bırakıyorum bi doktor videoda önermiş bende o şekilde başladım. Emzirmeyi uyutmadan 45 dakika öncesi bitirin diyordu. Bizimki emerek uyumaya alıştı çünkü diğer türlü uyumuyor ondan vazgeçirmeye çalışıyorum
N

Nihan G.

27 Haziran 2025 19:31
Chatgpt ile yaptım ben öneririm. Ikiz erkek bebeklerim 14 aylık. 20 de en geç 22 de uyuyorlar sabah 6 kalkiyorlar. Tokluk ortam sıcaklığı ve gündüz beslenmeleri, gündüz uyku süreleri ve gündüz uyanık kalma sürelerine dikkat ederseniz oluyor. Ama sizinkiler için erkenndiye düşünüyorum çünkü 4 ay zaten çok atak bir ay. Ayrica 5 6.ay da diş agrisi gece uyanma ayı. biraz daha sabredin derim
B

Büşra A.

27 Haziran 2025 19:57
Teşekkür ederim 🤗
M

Merve G. Ü.

28 Haziran 2025 18:03
Mervecakirilesaglikliuyku ; takip ederek uyku eğitimi verdim ogluma ; eğitim de ayrıca veriyor birkaç arkadaşım eğitim de almışlardı
D

Dicle O.

29 Haziran 2025 10:56
Merhaba, ben iki kez aldım uyku eğitimi. İkincisi çok gereksiz oldu çünkü bildiklerimin üstünden geçmiş gibi olduk ama önerir misin derseniz kesinlikle öneririm
B

Büşra A.

29 Haziran 2025 12:26
Çok teşekkür ederim. Peki ikinci kez neden aldınız bide önerir misiniz aldığınız kişiyi
R

Rojda A.

29 Haziran 2025 12:36
Bebek çok ağlıyor mu? Bağ odaklı uyku eğitimi diye bir şey de gördüm, çok emin olamadım ama ağlaması kısmından ben de çok korkuyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir