Uyku Düzeni

346 görüntüleme
Y

Yasemin A.

19 Ağustos 2025 08:26
Merhabalar Osman hocam 5 aylık bebek uyku düzeni videonuzda gündüz 3 saati geçmeyecek şekilde iki uyku yapılmasını önerdiniz. Belli bir uyku düzenimiz daha oluşmadı bunu öğrenmek istiyorum 20 şer dakika üç dört uyku yaparsa olur mu çünkü uyuduktan kısa bir süre sonra tekrar uyanıyor ne kadar sağlıklı olur bu arada gece saatte bir uyanıyor sürekli
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

19 Ağustos 2025 08:49
Ayına göre yeterli uyanıklık süresi verirseniz gündüz uykuları da uzar gece uyanmaları da azalır. İlk başta zorlanıyor bebek uyanık kalmakta ama birkaç gün aynı düzeni devam ettirince uyum sağlıyorlar uykuya geçişleri de çok daha kısa sürüyor.
Y

Yasemin A.

19 Ağustos 2025 09:25
Uyumamak niçin resmen direniyor 1.5 saat uyanık kalınca kıyameti koparıyor
Yasemin A. .

Yasemin A. ..

1 Eylül 2025 18:51
Yasemin hanım merhaba yaseminaydınuyku sayfasından bana yazar mısınıniz sorunuzu yardımcı olmak isterim
Y

Yasemin A.

1 Eylül 2025 18:55
Merhaba Yasemin hanım maalesef sosyal medya hesabım yok başka nasıl ulaşabilirim
Yasemin A. .

Yasemin A. ..

1 Eylül 2025 19:47
İsterseniz burdan yazın isterseniz mail atın bana yaseminay2013@gmail.com den yazabilirsiniz Yasemin hanım.
Uyku sorunu yaşayan bütün anneler yazabilir
Her soruya elimden geldikçe cevaplıyorum
Y

Yasemin A.

1 Eylül 2025 19:52
Mail attım
A

Ayşe Ü.

2 Eylül 2025 10:41
Bizim de aynı şekilde gündüz 30 dk uyuyor sonra uyanıyor 4-5 uyku yapıyor bu gündüz uykularını nasıl uzatabilirim
Z

Zahide B.

2 Eylül 2025 10:43
Benimde bebeğim 20 aylık uyku aralıklarını tutturamıyorum
Y

Yasemin A.

2 Eylül 2025 10:46
Merhaba Ayşe hanım Zahide hanım Yukarıda yasemin hanımın mail adresi var ordan kendisine ulaşabilirsiniz kendisi yardımcı olur
Yasemin A. .

Yasemin A. ..

4 Eylül 2025 17:21
Arkadaşlar soru cevap şeklinde oluyor cevaplarım instagramdan yazabilir misiniz eğer ki sorunuza cevap alamadıysanız
B

Betül V. ..

16 Eylül 2025 17:46
Merhabalar kızım 13 aylık ve aylardır gece kesintisiz uyuduğunu görmedim. Max 3 saat uyur oda çok nadir. Gündüzleri kısa uyuttum yine uyandı ellemedim uyusun dedim yine uyandı. Gündüz iki uyku yapiyor. Genelde 6-7 arası kalkıyor ama uykulu. 10-11 arası 1. Uykuyu yaptırıyorum genelde 45 dk 1 saat sürüyor. 12 gibi uyanıyor. 4 gibi ikinci uykuyu uyuyor o zaten 45 dk geçmiyor. Ama her uykusundan ağlayarak kalkıyor ve sürekli uykulu . Uykusunu bir türlü alamiyor. Birkaç kere uzun uyuduğu oldu o zaman mutlu kalkıyordu ağlamadan. Kontrol ettiğimde kalkmış ve yatakta oluyordu. Mesela o gecelerde 3 saat aralikla uyaniyordu ama dediğim gibi çok nadir. Ve ne yapıyordum da böyle oluyor bir türlü çözemedim. Çünkü genelde her gün aynı şeyler. Sizin önerileriniz var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
F

Fatma A.

16 Eylül 2025 22:30
Gündüz 4 5 uyku yapıyor akşam 11 gibi uyuyorsa mesela 3 3.5 saat sonra uyanıyor sonra yine 3 saat sonra uyanıyor sonra 2 saate düşüyor tekrar gündze döndüğümüzde bazen 15 dk uyuyor bazen 1 saat ne yapmam lazım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir