Uyku Destegi Aciil

143 görüntüleme
D

Didem U.

16 Ekim 2025 20:54
Oglum 6 aylik oldu ama surekli geceleri iki saatte bazen bir saatte bir uyaniyor maalesef uyurken hep memede uyuyor daha sonra geceleri de iki saatte bir kalkip memede bes dakikada yine daliyor aglatarak uyku egitimi vermek istemiyorum ama ne yapicagimi da bilmiyorum destek olur musinuz bir de 22den once uykuya yatiramiyorum yatirirsam uyaniyor ve gec saatlere kadar uyumuyory
A

Ayşe N. C.

16 Ekim 2025 21:19
Hala uyku sorunu çekerek söylüyorum uyku eğitimi almalısın
D

Didem U.

16 Ekim 2025 21:46
Ama cocugumu aglatarak tramva yasatmak iatemiyorum
S

Sena K.

17 Ekim 2025 05:12
Danışmanını iyi seçmelisin mızırdanma kabul edilebilir ama ağlama vicdanı olan hiçbir annenin kabul edeceği bir şey olmaz eğitim esnasında ağlıyorlar evet ama bu kabul edilebilir bir ağlama oluyor genelde e çünkü doğal olarak alışık olduğu bir şeyi değiştirme sürecinde yetişkin için bile zor bi durumken o minik bedenler de elbet tepki gösterecektir
E

Emn

18 Ekim 2025 16:47
Sena hanım bizde uyku eğitimi aldık. O yüzden üzülerek fikrinize katılmıyorum. Biz Gülnazik hanımdan eğitim aldık hiç ağlatmadan ilerledik ve süreç gayet güzel geçti. Olumsuz bir durum olsa burdan tavsiyede kesinlikle bulunmam. Tabi ki karar sizlerin ve eğitim almak isteyenlerin. uykuannesigulnazik sayfasının ismi☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir