Uyku Arası Uzunluğu

122 görüntüleme
K

Kübra

22 Eylül 2025 19:11
Bebeğim 2 aylık. Uyku danışmanlarına göre bu dönemlerde iki uyku arası uyanık kalma süresi 1.5-2 saatmiş. Benim bebeğimin 2 uyku arası asla böyle değil baya uzun yani. Özellikle akşamları 4-5 saati buluyor. Gazı olmamasına rağmen.
D

Dilek P.

22 Eylül 2025 19:20
Benim bebeğim de iki aylık ve dediğiniz gibi o kadar kısa aralıklarla uyumuyordu. Doktora sorduğumda ateşi yok, huzursuz değilse ve beslenmesinde sorun yoksa bir problem değil demişti.
V

Vahide N. A.

22 Eylül 2025 19:22
3,5 aydan sesleniyorum bizim doğduğu 2. Günden beri böyle hala uyuması için çabalıyoruz bütün gün ve gecemizi alıyor denemediğim bişey kalmadı bütün danışmanların söyledikleri dahil 🥲
K

Kübra

22 Eylül 2025 19:26
Bozuk galiba bizimkiler 🥲
K

Kübra

22 Eylül 2025 19:29
Uyku arası uzunluğu geçtim benimki uyuduğu zaman da bırakır bırakmaz uyanıyor. Nasıl dayanıyor anlamış değilim.ve gözlemlediğim bi rahatsızlığı da yok yani gaz falan
A

Aycan

22 Eylül 2025 19:32
Bebeğim 2 aylık sabah 9 da uyandı gözünden uyku akıyor kızardı yoruldu ama uymuyor bayılmak üzereyim hep böyleyiz tek fark bazen geceleri uyanığız sabaha kadar bazen gündüzden geceye kadar 😭😭😭😭
D

Dilek P.

22 Eylül 2025 19:50
Bu arada ben kundak tarzı uyku tulumu kullandıktan sonra biraz düzelme yaşadım. Denemediyseniz önerebilirim
V

Vahide N. A.

22 Eylül 2025 19:52
Vallahi bu kadar uykusuzluğa nasıl dayanıyorlar bende hayret ediyorum gerçekten delirmemek elde değil gecede sabaha kadar bağırır el ayak durmaz derin uykuya dalamıyor emzik düştü mü komşuların bile koşası geliyor sinirden gülüyorum artık ağlanacak halime😅
V

Vahide N. A.

22 Eylül 2025 19:55
Dilek hanımcım kundakta denedim kelebek kundakta aldım ellerini çıkaramadığı için bu seferde katılarak ağladı hiç bi yol ben bulamadım uyku damlası vs de vermek istemiyorum diş zamanına girmek üzereyiz artık aşırı tedirginim bunun üstüne nasıl çıkacak uyku gerilemesi yaşadığımızda nolcak hiç bilmiyorum meme reddi yaparak başladık ataklara 🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir