Uyku
74 görüntüleme
C
Ceren E. Ç. ..
15 Ocak 2026 08:08
Merhaba bebeğim 5.5 aylık , diş etleri kaşınıyor yaklaşık 2 aydır. Ama son 1 haftadır uyku denen bir şey kalmadı. Park yatak kullanıyoruz kilo sınırından dolayı alt seviyeye geçtik. Ama yatağa koyunca uyanıyor. Bizim yatağımızda yatıyor. Gece sürekli bizimle. 2 saatte bir ağlayarak uyanıyor ve sadece meme de sakinleşiyor. Emerek uyuyor , memeden alınca uyanıyor. Bugün 0 uyku ile işe geldim. Gündüz uykularında çok şükür bir sorun yok. Akşam da 18.00 den sonra uyutmuyorum 8 buçuk 9 gibi odaya geçip beslenip uyuyoruz. Ama uyanmalar arttı ve ağlaması da üzüyor. Kolik bir bebek değil ve gaz sorunu da yok .Yaşayan var mıdır bu durumu?
Z
Zehra Ö.
15 Ocak 2026 08:28
Anlattıklarınızın aynısını yaşıyorum benim bebeğim de 5,5 aylık geçici bir durum oldugunu düşünüp sakinleşiyorum .
E
E P.
15 Ocak 2026 08:29
Ceren hanım oğlum da böyleydi, şu an 10 aylık, 5. ayda bir anda tüm uykuları değişti, ilk dişini 8. ayda çıkardı ama eli hep ağzındaydı, ben 4. ayda değil de 5,6 ve 9 da daha sık yaşadım bu atak olaylarını, 7. ve 8. ay daha rahat oluyor, bu arada oğlum hala geceleri bizim yatağa geliyor ve emmek için sürekli kalkıyor ona bir çözüm bulamadım ve kabullendim
C
Ceren E. Ç. ..
15 Ocak 2026 09:17
O zaman sabır hepimize 🙏🏻sağlıklı olsunlar da bunları yaşayıp aşacağız o zaman 🙏🏻🙏🏻
A
Ayşegül Ü.
15 Ocak 2026 09:24
Diştendir muhtemelen, oğlum da öyle, son 2 haftadır gece uykuya geçiş zorlaştı.
Z
Züleyha
15 Ocak 2026 09:34
Aynı sıkıntı bizde de var