Uyku

70 görüntüleme
M

Merve D. ..

4 Kasım 2025 19:48
Bebeğim iki buçuk aylık 19 30 da uyutmaya çalışıyorum asla uyumuyur her15 dk bir uyanıyor.gece yarısı uyuyor. Saat kaç oldu yanımda Şen şakrak gülüyor. Banyo yaptırıyorum her akşam masaj yapıyorum asla düzene girmiyor. Başka napabilirim
A

Ayşegül Ç.

4 Kasım 2025 20:00
Her bebek aynı değil ,her bebeğin uyku ihtiyaçları da farklı bu yüzden saate göre değil bebeğinizin uyku sinyallerine göre hareket etmeye çalışın , 3 aylık bebek günde şu kadar saat uyuması lazım gibi tablolar canınızı sıkmasın , büyük oranda bebeğin gelişimini etkileyen bir faktör de değil siz sakin olup bebeğinizi gözlemleyin yeter , sevgiler
H

Hülya A. ..

4 Kasım 2025 20:26
Benimki de şu an ayaklarımda sallarken kendi kendine biseyler anlatıyor. Kendi kendine uyumasını bekledim olmadı salladım olmadı şimdi ayakta yatiyor. Bu arada 6 buçuk aylık Normalde gece 8 de uykuya geçer ama bu gece biseyler oldu sanirim.
H

Hazal Ş.

4 Kasım 2025 22:41
Ben bebeğim 2 aylık olduğu zamandan beri uyusa da uyumasa da hep 19:30da uyutmaya çalıştım. Banyo yaptırdım, son yarım saat sakin tuttum. Odadan 3-4 saat hiç çıkmadığım oldu. Ortam tamamen karanlık oluyordu. 10 gün böyle zorlandım ama baktım gittikçe kısalmaya başlıyor uykuya dalması 23:00leri buluyordu uyuması sonra 21:30lara kaymaya başladı sonra 20:00ye. Şu an 9 aylık olmak üzere ve 19:30-20:00 arası yaklaşık 6 aydır uyuyor olur, sabah da 06:30-07:00 uyanış. Gece de tamamen ayılmadan 2 sefer beni emer o kadar. Biraz sabır gerekiyor ama ben 1 ayı gözden çıkarmıştım zaten. 3 aylık olmadan gece gündüz kavramını tamamen öğrenmişti. Devam edin böyle.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir