Uyku
86 görüntüleme
Y
Yeşim
4 Kasım 2025 05:29
4.5 aylık kızım geceleri sürekli uyanıyor derin uykuya asla geçemiyor sürekli emzik alıp saniyede tekrar atıyor.uyumak için tekrar emzik istiyor.geceleri yarım saat bile kesintisiz uyumuyor aynı durumda olan var mı?
H
Hümeyra T.
4 Kasım 2025 05:56
Bu konuda sürekli konuşuluyor normal bir durum, büyüme ataklarından dolayı🥲bu platformu sık sık kontrol ediyorum hep bu tarz baslıklar açılıyor 3aydan sonrası için
H
Hülya A. ..
4 Kasım 2025 06:09
Bu dönemde önemli olan her uyandığında besleme yapmadan sakin bir şekilde uykuya döndürmek. Yoksa alışkanlık haline geliyormus . Şu an 5 6 saat kesintisiz uyuyabilir açlık olmadan. Bu aralıkları takip edip ona göre düzenleyin beslenmeyi. Biz de yaşadık ayni durumu saat başı uyanma uykuya dalamama ama geçici bir sürec ve 3 hafta sürdü . Şu an 6 buçuk aylık düzene girdi çok şükür. Sabırla beklemekten başka çare yok.
Y
Yeşim
4 Kasım 2025 06:17
4 hafta olacak gece 2 defa beslenme yapıyorum.emzikten kaynaklı olabilir mi ağzından çıkınca hemen uyanıyor
H
Hülya A. ..
4 Kasım 2025 06:33
Evet emziği uyku yardımcısı olarak görüyor demek ki uyku eğitimlerinde bundan bahsediyorlar . Benim bebeğim de emzik kullanıyor ama uykuya daldiginda atıyor bir daha aramıyor emziği.