Uyku

86 görüntüleme
Y

Yeşim

4 Kasım 2025 05:29
4.5 aylık kızım geceleri sürekli uyanıyor derin uykuya asla geçemiyor sürekli emzik alıp saniyede tekrar atıyor.uyumak için tekrar emzik istiyor.geceleri yarım saat bile kesintisiz uyumuyor aynı durumda olan var mı?
H

Hümeyra T.

4 Kasım 2025 05:56
Bu konuda sürekli konuşuluyor normal bir durum, büyüme ataklarından dolayı🥲bu platformu sık sık kontrol ediyorum hep bu tarz baslıklar açılıyor 3aydan sonrası için
H

Hülya A. ..

4 Kasım 2025 06:09
Bu dönemde önemli olan her uyandığında besleme yapmadan sakin bir şekilde uykuya döndürmek. Yoksa alışkanlık haline geliyormus . Şu an 5 6 saat kesintisiz uyuyabilir açlık olmadan. Bu aralıkları takip edip ona göre düzenleyin beslenmeyi. Biz de yaşadık ayni durumu saat başı uyanma uykuya dalamama ama geçici bir sürec ve 3 hafta sürdü . Şu an 6 buçuk aylık düzene girdi çok şükür. Sabırla beklemekten başka çare yok.
Y

Yeşim

4 Kasım 2025 06:17
4 hafta olacak gece 2 defa beslenme yapıyorum.emzikten kaynaklı olabilir mi ağzından çıkınca hemen uyanıyor
H

Hülya A. ..

4 Kasım 2025 06:33
Evet emziği uyku yardımcısı olarak görüyor demek ki uyku eğitimlerinde bundan bahsediyorlar . Benim bebeğim de emzik kullanıyor ama uykuya daldiginda atıyor bir daha aramıyor emziği.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir