Uyku
125 görüntüleme

Edanur D.
27 Ekim 2025 10:17
Bebeğim 9 aylık asla ama asla uyku rutini oluşturamıyorum 3. Ayından beri okadar çabaladım ettim ama olmuyor asla gece uyumuyor belkiii canı isterse ayda bir kere gece uyuyor geçen yine öyle oldu ve8 de uyandırdım gayet güzel uyku vakitlerinde uyuttum uyandırdım gece saat 9 bucuktagece uykusuna geçti ama 1 e kadar uyudu geri kalktı ve 8 e kadar uyanık kaldıışığı hiç açmamama rağmen uyumadı artık psikolojim bozuldu gece uykusu nedir unuttum sürekli 8 de uyuyan bir çocuk ama geceyle gündüzü ayırt edemiyo desem 8 de uyuyupen geç 12 de uyanıyor ve gündüz uykularına yani kısa uykularına geçiyor ondan sonra günde 3 kere uyku yapıyor en son uykusu saat 1 de yarım saat uyuypr ve gerisi yok ne yapıcagımı şaşırttım psikolojim darma duman acaba bi sorunumuvar diş desen 9 aylık olmasına rağmen 4 ünü çıkarttı ve asla diş oldugunu düşünmüyorum çünkü agrıyla uyanmıyorum gülerek kalkıyor uykusunu almış şekilde ne yapmam lazım bi vitamin eksikliğinden böyle uykusuz kalırmı bebeğim nolur artık bana birisi bişey söylesin ve ona göre davranıyım çok kötüyüm
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.