Uyku

91 görüntüleme
F

Fatma K.

21 Ekim 2025 18:03
Gece uykuları çok kötü olmaya başladı
(5 ay 14 günlük)
Gündüzleri (3 uyku yapıyoruz) en fazla yarım saat uyumaya başladı üç gündür sürekli ağlıyor hiçbir şeyden memnun olmuyor bi anı bi anını tutmuyor
Geceleri uyanıp 2 3 saat uyumuyor bazen ağlayarak kalkıyor bazen kendi kendine oynuyor uyanıpta
Akşam 9 da uyuyor (uykuya geçerken aşırı zrlanmıyor) geceleri uyandığı uyumadığı için sabah 9 civaarı uyanıyor
Bunu nasıl düzene koyabilirim hem ben hem o çok kötü durumdayız
F

Feride Ş.

21 Ekim 2025 22:06
Saat 7 veya 7.30 gibi uyanmalı 9ilk uykusuna yatmalı bence. Öğlen uykusu 12 veya 12.30 ve saat 3,4 arası 3. Uyku saat 8 de de gece uykusu ben tamamen karanlık ortamda eğer emzik veriyorsanız her emziği düştükçe verdim eğer anne sütü alıyorsa o tam uyanmadan emzirmelisin mama ise mama saatine yarım saat kala o uyanmadan vermen tavsiyemdir ben şahsen böyle yaparak uykuyu düzene soktum diş sancıları olunca da uyumuyorlar
F

Fatma K.

22 Ekim 2025 01:43
Uyanmadan emzirmeyi çok denedim çoğunda iyice ayılıp uykusu açıldı şimdi kendi ses çıkarmaya başladığında kalkıp emziriyorum ama işte bazen uyanmıyor bazen de iyice ayılıyo
Simay G.

Simay G.

22 Ekim 2025 06:51
Uyku gerilemesi dediğimiz durum hala sizin üzerinizde geçmemiş olabilir benim oğlumun düzeni bile 6 ay 5 günlükken falan oturdu tekrardan bebeğin diş kontrolünü yaptınız mı ? Belki diş huzursuzluğu vardır. Geçe uyandığı saatler hep aynımı? Eğer hep aynıysa alışkanlık uyanması olabilir uyanır uyanmaz hemen besliyorsanız beslemeyin uyanınca hemen emicem uyarısını almasın. Biraz oyalayın ışık kapalıbid şekilde buna rağmen durmazsa emzirin. Daha sonra uyumak istemese bile kararlı bir şekilde uyutmaya çalışıp uyuduğunda bu düzen yavaş yavaş kırılıyor
F

Fatma K.

22 Ekim 2025 07:05
Diş değildir ya hep aynı saatlerde kalkmıyor değişiyor saatleri zaten kıpırdanmaya başlıyor acıktığı için emziriyorum emiyo sonradan uyanıyor anlamadım yani

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir