Uyku

96 görüntüleme
Ü

Ümmühan Ü.

15 Ekim 2025 19:56
Zaten uyku konusunda hep sorunumuz olan 18 aylık oğlum 21 gibi uyuyor sabaha kadar en az 5 kez uyanıyor ve 5.30-6 gibi tamamen kalkıyor, gerçekten her şeye dikkat ediyorum ısı,kıyafet ama yok olmuyor, artık dayanamıyorum, ruh sağlığım bozuldu, bir de gece 3-4 gibi kalktığında mama istiyor vermeyince daha çok ağlıyor bir çözüm önerir misiniz? Gece beslenmesini nasıl kesebilirim, şafak vakti uyanmayı nasıl düzeltebilirim?
Kübra N. A.

Kübra N. A.

15 Ekim 2025 20:16
Aynı durumdaydım 15 aylık bebeğim uyku sorunumuz hep vardı gaz denildi ama alakası yoktu.Gecelerdir uykusuz kalınca doktora gittik herkes diş deyip geçiştirdi ama bebeğimde reflü olduğunu öğrendim gece kalkması huzursuzluk mama için ağlaması vardı .Saat 5 te yoğun oluyordu.Kusması falan yok tek belirti uyku gece huzursuzluktu.Siz de dişte olabilir ama benim sürecim böyle siz de göz önünde bulundurun güzel annemiz yıprandım ben siz yıpranmayın diye anlatmak istedim size de🌼inşallah siz de Reflü değildir.
A

Ayşe N. C.

15 Ekim 2025 20:26
Kızım 2 yaşında en az 3kere uyanır gündüz uykusu da yok bu uyku hepimizin sınırlarını zorluyor
A

Ayşe N. C.

15 Ekim 2025 20:27
Doktor bize gece beslenmesini kesmek için su verin demişti daha sonra yavaş yavaş onunda kesin
Kübra N. A.

Kübra N. A.

15 Ekim 2025 20:40
Su verin diyen doktor gece apartmanı ayağa kaldıracak derece ağlamalarını bilmiyor .Birden su ile kesilecek bir durum değil miktar azaltarak deniyorum ben inşallah olur ama zor her bebek farklıdır .
Ü

Ümmühan Ü.

15 Ekim 2025 20:53
Su teklif ediyorum yok asla istemiyor, ağlıyor. Bi ara düzgün gidiyordu, gece mama istemiyordu, akşam 21 gibi yatıp uyanmaları olsa da kolayca geri dalıp sabah 7 gibi kalkıyordu ama ne olduysa bir iki aydır bu şekildeyiz. Gerçekten çok yoruldum, gündüz zaten dinlenemiyorum, geceleri de uyuyamıyorum bu da aşırı kötü etkiliyor beni. Ona da yansıyor😞

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir