Uyku

84 görüntüleme
T

T.e

2 Ekim 2025 11:31
bebeğim4 aylık kucağımda uyuyor yatağına bırakınca uyanıyor gecede gündüzde böyle kafayı yemek üzereyim hem uykusuz hemde yorgunum.benim gibi sıkıntı yaşanan ya da çözüm bulan varmı
S

Sena K.

2 Ekim 2025 11:45
4 aylık olduğumuz bizde aynı sıkıntıyı yaşamıştık sanırım her bebekte bu var. O dönemde anneden hiç ayrılmak istemiyorlar. Ben oğlum 4 aylıkken kucağımda uyuduğunda onunla birlikte yatağa yatıyordum iyice daldıktan sonra yanından kalkıyordum. Böyle böyle alıştı zamanla
İ

İrem

2 Ekim 2025 12:16
3 ay 21 günlük oğlu var şimdilik gündüz uykularında yaşıyoruz söylediklerinizi. Sanırım genel bir durum bu herkesin derdi aynı bu süreçte. Daha az önce yatakta emzirip hemen yanıma yatırdım bir saat uyudu çok şükür 🙏🏻 gündüz uykusu hiç sevmiyordu zaten şimdi direk koyunca uyanıyor dediğiniz gibi. Az önce bunu denedim oldu siz de deneyin isterseniz:)
Ş

Şeyma Ü.

2 Ekim 2025 12:55
4aya üç gün var aynı dediğiniz gibi bizim de. Ben de kucağımda uyuduğunda yatağa onunla birlikte yatıyorum ben de uyuyorum yoksa bakacak gücüm dahi kalmıyor. Kolumda yatıyoruz sonra yatağa bırakıyorum ama yanında yatmaya devam ediyorum 🤷🏻‍♀️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir