Uyku
116 görüntüleme

Edanur D.
25 Eylül 2025 23:39
8aylık bebeğim uykusunda çok konuşuyorneden olabilir ve uykuları aşırı düzensiz doğduğundan beri çok fazla rutin oluşturdum ettiö neler denedim ama bir türlü gece ve gündüzü ayırt ettiremedim zaten gece uyumayıp gündüzde uyusa en uzun uykusu 3 saatsonra uyanıp 2 saat durduktan sonra tekrar 3 saat uyuyor o gece uykusunu bölerek ama gündüz uyuyor neden olabilir artık vitamin eksikliğimi var acaba diye bile düşünür oldum çok çaresizim
E
Elçin G.
26 Eylül 2025 01:19
Öncelikle bence uykusunda konuşması çok güzel birşey çünkü bebekler öğrendikleri şeyleri tekrar ederlermiş. Bazı bebeklerin uykudayken alkış yaptığını izlemiştim bir zamanlar yanlış hatırlamıyorsam bence endişelenmeyin. Gündüz uykularını çok uzun tutmayın bence. Günde 2 uyku yapıyorsa gündüz bu uykunun 1 buçuk saati (Max.) geçmemesine özen gösterin.gece uykuları düzene girecektir inşallah. Birde zaten 9. Ayda rutin demir kontrolü için kan testi yapılacak endişelerinizi doktora söyleyin uykudurumu için bakılması gereken bir vitamin mineral eksikliği varsa baktırır. Son olarak birde D vitaminini eğer öğlen yada öğlenden sonra veriyorsanız oda uykusuzluk yaparmış sabah tok karnına vermenizi öneririm