Uyku
119 görüntüleme
A
Ayşe N. C.
31 Ağustos 2025 18:12
2 yaşında kızım var yaklaşık 1 aydır geceleri sürekli ağlıyor susmak nedir bilmiyor bıktım artık gündüzleri de öyle ağla ağlaaa kına geldi bununla uğraşan çözüm bulabilen anne varsa paylaşabilir mi?

Fatma U.
Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog
1 Eylül 2025 06:57
Bu yaş döneminde sıkça karşılaşılan bağımsızlık arayışı ve sınırları test etme sürecinin bir yansıması olabilir.
Bu durumu yönetmek için şunları uygulayabilirsiniz: Öncelikle, sizin için sakin ve tutarlı olmak çok önemlidir. Gece uyandığında, ona yanınızda olduğunuzu hissettirerek güvende olduğunu gösterin. Her ağlamada kucağınıza almak yerine, ona net ve sevgi dolu sınırlar koyarak kendi kendine sakinleşme becerisini geliştirmesine yardımcı olabilirsiniz. Unutmayın ki, bu durum geçicidir ve sizin tutarlı yaklaşımınızla aşılabilir.
Bu durumu yönetmek için şunları uygulayabilirsiniz: Öncelikle, sizin için sakin ve tutarlı olmak çok önemlidir. Gece uyandığında, ona yanınızda olduğunuzu hissettirerek güvende olduğunu gösterin. Her ağlamada kucağınıza almak yerine, ona net ve sevgi dolu sınırlar koyarak kendi kendine sakinleşme becerisini geliştirmesine yardımcı olabilirsiniz. Unutmayın ki, bu durum geçicidir ve sizin tutarlı yaklaşımınızla aşılabilir.
A
Ayşe N. C.
1 Eylül 2025 07:32
Sakin kalmaya çalışıyorum üst düzey krizler geçiriyor vuruyor elinde ne varsa yerlere atıyor kendi istediğini yaptırmaya çalışıyor geceleri havalara sıçrayarak ağlıyor aralıksız 2 saat ağlıyor diyorum rabbim bol sabır ver