Uyku

119 görüntüleme
M

Miray Ö.

22 Ağustos 2025 20:35
5bucuk aylik oglum gündüz 3 kez uyutuyorum gayet guzel uyuyor.Ama gece uykusunu asla uyumak istemiyor çığlık atarak ağlıyor hem çok uykusu var hem uykuya direniyor.Gece uyur diye bugun 2 gunduz uykusu uyuttum yine aynı bi türlü uykuya gecemiyor.Neden boyle oluyor?
N

Neslihan K. D.

22 Ağustos 2025 20:43
Benim oğlumda 5.5 aylık. Gündüz pek sorunumuz yok ama gece saat başı uyanmaya başladı. Ya ağlayarak ya da mızırdanarak uyanıyor. Kucağıma alınca sakinleşiyor. 1 aydır durum böyle bende ne yapacağımı şaşırdım. 5.ayda ne oluyor bu bebelere böyle.
M

Miray Ö.

22 Ağustos 2025 20:45
Hic bilmiyorum ama uykusuzluktan hergun basım agrıyor. çok zorlanıyorum.
S

Sümeyye S.

22 Ağustos 2025 20:54
Herhangi bir sağlık problemi yoksa büyüme atağıyla ilgili olabilir. Biz hiç bir sağlık problemi olmadan 5,5-6. ay arasında uyku/uyanıklık süreleriyle ilgili sorun yaşadık, 2-3 hafta kadar sürdü, çok şükür geçti. Gözlerinden uyku akıyor derler ya öyleydi ama 4-5 saat uyumuyordu. Emeklemeye çalışıyordu ileri geri salınıyordu emerken bile. 😅 Bir bakın isterseniz bu aylardaki atak haftasına.
Fadile B.

Fadile B.

22 Ağustos 2025 22:09
6.aya yakın atak var uyku gerilemesi ondan dolayı olabilir
E

Esma K.

22 Ağustos 2025 22:19
Gelişim döneminde oldukları için beyinleri çok hızlı çalışıyor bu da onlarda uykuya karşı bir güç gösterisi göstermekle oluyor uykuya direnmeleri çok normal ama biz sabırla her şeyin üstesinden gelecek güçlü anneleriz 4.5 aylık kızımı uyutmaya çalışırken yazıyorum bu notuu😄
M

Miray Ö.

23 Ağustos 2025 07:13
evet atak haftasiymis gercekten😀 Enazindan artik neden uyumadigini biliyorum nerdeyse doktora goturucektim😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir