Uyku

67 görüntüleme
S

Semanur A.

22 Ağustos 2025 09:40
Bebeğim 3 buçuk aylık yarımşar saat uykuları var ve uyandıktan sonra esniyor tekrar uyutmalı mıyım yoksa uykudan yeni uyandığı için mi esniyor anlamıyorum
Y

Yasemin Z.

22 Ağustos 2025 09:46
Biz annelere yarım saat uyku gibi gelmiyor ama 20 dk geçen her uyku kabul görüyor. Benim bebeğimde 4 aya kadar gündüz hiç uyumuyordu. 1-2 saat arayla uyutma denenebilir bebek gözlemlenerek tabi
Merve T. .

Merve T. ..

22 Ağustos 2025 10:00
Ah bu ataklar benim bebeğimde 3 buçuk aylık bir de üzerine diş dönemine giriyor ayrılmak istemiyor bırakıyorum uyanıyor çok az kısa kısa uyuyor çoğu zaman uyumamak için direniyor elimden geldiğince sabrediyorum ama gecenin bir yarısı saatlerce çocuk uyutmaya çalışmakta çok zor 🥲
S

Semanur A.

22 Ağustos 2025 10:09
Youtube da meditarsons un müzikleri benim bebeğimi az da olsa sakinleştiriyor bir de siz deneyin isterseniz belki iyi gelir
H

Hülya A. ..

22 Ağustos 2025 10:15
Bebegim 4 aylık ve 2 aylık olduğundan beri gündüz uykuları 30 dk o da en fazla şimdi 20 dk ya düştü. Tekrar uykuya döndürmeye çalışıyorum ama dönmüyor maalesef ben de bırakıyorum. İnşallah geçici bir durumdur ve düzelir. Yasemin hanım sizinki nasıl düzeldi ekstra bişey yaptınız mı yoksa kendiliğinden mi düzeldi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir