Uygulamaya Yorum !!!
286 görüntüleme
Ş
Şeyma ..
9 Kasım 2025 20:36
Başlarda çok iyi dediğim uygulama şuan sadece formlarda geziyorm gbi biraz daha profesyonel cvplar alacağımız ekip olsa bu şekilde çok eksik birbirimize yetemiyoruz bazen tıkanıyoruz ki buralara kadar gelip cvp arıyoruz uygulamanın mantığı güzel Osman hocam zaten harika bilgili birisi ama yetersizlik çok fazla naçizane fikrim🙏 @Osman Gönülal
H
Hümeyra T.
9 Kasım 2025 21:02
Sürekli güncel konulara bakıyorum ama hemşire ve uyku danışmanın nadiren cevap verdiğini görüyorum; uygulama için dediğiniz gibi daha profesyonel bir ekip cevap vermeli

Hatice C.
9 Kasım 2025 21:33
Katılıyorum her ikinizin düşüncesine anneler olarak tabiki tecrübelerimizi konuşup birbirlerimizi sakinleştirmek kıymetli ama danışacagımız doktorlar olmalı alan ve uzmanlıkları farklı ne Kendi ihtiyacimiz olan sorular cevap buluyor nede acil diye çırpınan arkadaşlarınki bu şekilde 🥺
T
Tuğba B. ..
9 Kasım 2025 21:37
Bencede katılıyorum size .Anneler birbirine yetmeye çalışıyor deneyimlerini paylaşıyor
İ
İrem E.
9 Kasım 2025 22:25
Ben de katılıyorum alerji konusunda 2 kez soru sordum ve cevap alamadım maalesef. Anneler de bir yere kadar bilgi sahibi oluyoruz sonuçta Başımızdan geçmedikce her şeye hakim değiliz

Ümran A.
10 Kasım 2025 00:07
Ben de sizlere katılıyorum, daha profesyonel cevaplar alabiliriz hocalarımızdan

Ümran A.
10 Kasım 2025 00:08
@Osman Gönülal @Tolga Şen @Fatma Uygur ve diğer hocalarımız ilgilenir misiniz 🐣

Fatma U.
Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog
10 Kasım 2025 09:45
@Ümran Asil Merhabalar, alanımızla ilgili sorduğunuz sorulara olabildiğince hızlı şekilde dönüş yapmaya çalışıyoruz.  Ancak bazen yoğunluktan kaynaklı gözden kaçabiliyor.Kontrol sağladığımda alanımla ilgili sorduğunuz sorulara elimden geldiğince cevap vermeye çalışmışım. İyi günler dilerim 🌸

Ümran A.
10 Kasım 2025 09:58
@Fatma Uygur iyi günler fatma hanım , sorduğum sorulara kendi adıma söylemem gerekirse gayet açıklayıcı cevaplar alıyorum sizden bunun için teşekkür ederim. Benim sizi etiketleme amacım isminizin yanında moderatör yazmasından dolayıdır. Hangi moderatöre daha çabuk ulaşabiliriz sorunumuzu iletiriz mantığıyla etiketleme yaptım. Kolay gelsin😌

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
10 Kasım 2025 12:07
Arkadaşlar haklısınız fakat biraz hakkımız yeniyor diyebilirim. Sadece onuncu ay içerisinde uzman üyelerimizden toplamda 86 tane konu açıldığını, 1548 kişiye yanıt verildigini, toplamda 1634 aktivite yapıldığını gözlemliyorum. Tahmin edeceğiniz üzere buradaki uzmanlar gündelik hayatta da işleri olan, aileleri olan ve sistemde olduğu için hiçbirinizden hiçbir ücret almayan kişiler. Fırsat buldukça elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz fakat uygulamanın asıl amacı forumlarda tüm zamanımızı soru-cevap şeklinde yapalım değil. Formlarda sorduğunuz sorulara fırsat buldukça cevap verelim ki şu anda aktif olarak 40 tane uzmanımız bu süreçte bize destek veriyor. Uygulamanın asıl amacı bebeğinizin gebelikten itibaren ayrıntılı takiplerinin yapılması ve yakın zamanda gelecek olan güncellemeyi ilet premium üyelik oluşturularak yapay zeka doktorunun aktiflenmesi olacaktır. Evinizde doktorunuzu ettiğinizi de düşünebilirsiniz. Bununla beraber benim yanıtladığım on sorudan dokuz tanesinin halihazırda ayrıntılı bir cevap videosu var. Aynı şekilde on sorudan sekiz tanesi haftalık içerikleri takip ederek okuyan ve videoları izleyen hastalar tarafından bilinen ve içerikte cevapları olan soru. Aynı şekilde on sorudan sekiz tanesi diğer arkadaşa aynı soruyu sormuş mu şeklinde bakmadan aynı soruyu tekrar tekrar kendi versiyonu ile Sorulan sorular. Bu sebeple fırsat buldukça sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Uygulama başlangıcından en sonuna kadar ücretsiz olarak size sağlığınızı daha kolay bir şekilde yönetmenizi sağlayan bir uygulama olacak fakat eksik kaldığınız durumlarda buradaki uzman arkadaşlarımızdan online danışmanlıklar almanizi ve kendi özelinizde ayrıntılı yönlendirmeler almanizi tavsiye ederim. Sabrınız için teşekkür ederim ☺️

Simay G.
11 Kasım 2025 21:30
Kesinlikle arkadaşa katılıyorum birbirimize bazı noktalarda yetemiyoruz