Uyanmama Sorunu

105 görüntüleme
A

Aleyna M. ..

25 Ağustos 2025 04:02
Bebeğim 60 günlük uyandırmakta zorlanıyorum
Ayaklarına uyansın diye parmakla uyarıyorum uyanmiyor soyuyorum uyanmiyor yüzünü bile biraz ıslattım yine uyanmiyor 4 saat oluyor uyanmiyor uzamış sarılık var
Biraz uyanır gibi oluyor emiyor 5 dk bidaha uyanmiyor toplam 8-10 dk emiyor iki memeyi de napacagimi bilmiyorum
3 ten 5 e kadar uyandırmakta geçiyor
Ama kendisi ağlayarak uyandığında aktif bir şekilde uyuyor gündüzleri uyaniyor ,2-3 saatte bir emmek istiyor
Bu kadarlık bir bebeği kendi aglayip uyandikca emzirsem sıkıntı olurmu
N

Nurten

25 Ağustos 2025 04:39
Ben açıkcası 4. Hafta başlangıcıydı sanırım bebeğim istediğinde verdim. Uyandırmadım asla. Çünkü kilo alımı gelişimi iyiydi. Bir de benim bebeğimde hiç uyumazdı Gece gündüz ağlardı. O yüzden uyudu mu asla uyandırmazdım. Ama şunu söyleyeyim bebeklerimizin gelişimde uyku da çok önemli. Uyuyorsa ne mutlu size. Bebeğinizi takip eden doktorunuza bu ay 2. Ay kontrolünde uyandırmasam uygun olur mu diye sormayı da unutmayın.
Elif i. c.

Elif i. c.

25 Ağustos 2025 05:18
Benim bebeğimde öyleydi uzamış sarılıktan dolayı uyanamıyordu sarılık değeri düşünce normale döndü

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir