Üşüyor Mu??

126 görüntüleme
C

Ceren ..

24 Ekim 2025 04:13
Merhaba, odanın sıcaklığı 22,5 ile 23,5 arasında oluyor tabii gecelerio sıcaklıkta hafif serinlik hissediliyor yine de ama bebeğim kundak sevmedi elleri kolları serbest olmadan huzursuzlanıyor ve iç uzun kollu zıbın+tulum giydriyorum üzerine bambo yorgan örtüyorum ama güvenli şekilde örtüyorum tabii kollarını dışarı çıkardığı için gece emzirmeye kalktığımda elleri çook soğuk oluyor ama gücudu ensesi göğsü normal. Üşüyor mudur bilemiyorum. 0,5 tog lu uyku tulumu aldım owli den sevmedi ve NASIL giydirsem bende bilemedim. lcw dan 3-6 ay 1.6 tog aldım ama henüz ona da sığmadı. Giyim uyku uyku tulumu hakkında neler yapıyosunuz??
Ülkü A. B.

Ülkü A. B.

24 Ekim 2025 05:13
İçine kısa kollu zıbın üstüne tulum u +0.5 tog tulum giydiriyorum.sizin derece aralığında üşümesi çok zor giydirdiklerinize göre. Elleri soğuk olabilir vücudu sıcak diyorsunuz.tulumu tekrar denemeye çalışın. 
Ülkü A. B.

Ülkü A. B.

24 Ekim 2025 05:14
Ya da müslin battaniye ile kolları dışarıda kalacak şekilde vücudu serbestçe sarın
İ

İrem

24 Ekim 2025 06:08
Ortam derecesi çok iyi gibi geldi bana hatta uzun kollu zıbın fazla gibi hissettim H&M 1 tog almıştım ben askılı atlet, tulum ve uyku tulumu ile uyutuyorum. Ellerinin soğuk olması ısı dengelemek için üşüdüğünü göstermez diyorlardı zaten
A

Aslı i.

24 Ekim 2025 10:36
22-23.5 ısı / 60 nem. Atlet + 1 tog(ebebek) ayaklarını giydirmiyorum. El ayak serin olması üşüme anlamına gelmiyor. Yüz üstü yattığı için sırtı bile bi tık serin oluyo ama tedirgin olmuyorum. 2 kez hasta ettikten sonra anladım ki bebek soğuktan değil, sıcaktan hasta oluyor. Terledi ve kuruladığım halde üzerinde kuruduğu için hasta oldu. 7 aylık(erkek), biraz ateşli bi bebek.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir