Uçuk

183 görüntüleme
E

Efln g.

25 Ağustos 2025 09:25
Merhaba dudağımda ucuk vardı dalgınlığıma gelip temas ettim dudağında kızarıklık oluşmuş bebeğimin 5 aylık ne yapmam gerekiyor aceba yardımcı olabilecek varmı lütfen 🙏🏻🥺🥺
R

Rüm ..

25 Ağustos 2025 09:35
İltihaplı ve ateşli uçuk türüyse doktorunuza danışın
E

Efln g.

25 Ağustos 2025 09:36
Şuan bebeğimde sadece kızarıklığı var dudağının kenarı çok az kızarmış
G

Göksu A. ..

29 Ağustos 2025 18:57
Merhaba geçmiş olsun bebeğinizde süreç nasıl ilerledi acaba
E

Efln g.

29 Ağustos 2025 19:08
Teşekkürler merhaba, dudağında kızarklık çıktı içim rahat etmedi götürdüm doktora o gün bi krem önerdi çok etki etmez uçuk virüsünü vücut aldıysa yapabilecek tek şey takip etmektir dedi ateş ağız içi yara vs durumunu çok şükür olmadı bişey
G

Göksu A. ..

1 Eylül 2025 20:32
Çok şükür bir şey olmamasına çok sevindim hem sizin adınıza sevindim hem de benim de biraz içim rahatladı çok teşekkür ederim bilgi için benim de kızımı ne yazık ki uçuklu biri iyileşme fazında kolundan öpmüş korkuyorum inşallah bir şey olmaz 11 aylık. Keşke bebişleri kimse öpmese
E

Efln g.

1 Eylül 2025 20:45
Sizlerede çok geçmiş olsun Allahın izniyle bişey olmaz inşallah doktor 3 aydan küçük çocuklar için çok daha riskli demişti içiniz ferah olsun bi kaç gün içinde bi sıkıntı olmadıysa daha olmaz inşallah 🙏🏻❤️
G

Göksu A. ..

1 Eylül 2025 21:16
İnşallah çok teşekkür ederim ♥️
S

Seher S.

5 Kasım 2025 09:16
Merhaba çok geçmiş olsun uçuğunuz hangi aşamadaydı acaba
E

Efln g.

5 Kasım 2025 10:37
Merhaba kızarmıştı tam uçuk kızarıklığı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir