Ücretsiz Uyku Rutini Rehberi

417 görüntüleme
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

22 Ekim 2025 20:01
Merhabalar
Burada bir çok aile ile tanışma e rehberlik etme fırsatım oldu💛 hepsi benim için çok kıymetli ve ailelerin çoğunun rutini oluşmakta zorlandıklarını farkettim o yüzden aileler için ÜCRETSİZ UYKU RUTİNİ REHBERİMİ paylaşıyorum tek yapmanız gereken https://www.instagram.com/samsuncocukgelisimiveuyku?igsh=bXJjY3R6NGJkeWdl&utm_source=qr instagram sayfamı takip edip dm den veya rehber kampanyasındaki videonun altına rehber istediğinizi belli eden rehber yazabilir veya sadece nokta koyabilirsiniz rehber size iletilecektir. Rutinsiz uyku düşünülemez. Uykuya geçişi kolaylaştıranın önemli etkendir❤️ Bu yüzden rutinsiz bebekler kalmasın diyorum ve sizi sayfama davet ediyorum 😇
Hepinize sevgiler 🌺
B

Beyda K.

22 Ekim 2025 20:05
didem hocm bebekler kac aydan itibaren desteksiz uyumali sizcr
N

Nida

22 Ekim 2025 20:14
3 aylık bebeklerde akşam uykusuna geçiş saat kaçta olmalı ?
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

22 Ekim 2025 20:29
Eğer ihtiyacınız varsa ayınız uyuyorsa 31 ekimde kurulacak olan ek gıda grubuna da katılabilirsiniz bana dm de veya rehberi iletirken belirtmeniz yeterli olacaktır ❤️
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

22 Ekim 2025 20:31
Nida hanım 3 aylık bebekler genellikle akşam 19.00–21.00 arası gece uykusuna geçer 😊
Bu saat aralığı bebeğin gündüz uykularına, uyanıklık sürelerine ve akşam rutinine göre biraz değişebilir.
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

22 Ekim 2025 20:34
Beyda hanım literatür bebeklerin 6.aydan itibaren desteksiz uyku ve hatta oda ayırmanın bile yapılacağına dair bilgiler var tabi bana sorarsanız ay olarak küçük değil ama değerlendirilmesi gereken başka hususlarda göz önüne alınmalı aile yapısı dinamiği debeveyn tutumu bebeğin mizacı beslenme şekli bgibi özelliklerle birlikte değerlendirilip uygun bir planla uyku bağımsızlığı kazandırılabilir
L

Lina ..

22 Ekim 2025 20:41
Kızım 2 yaşında gündüz uykusu çok nadir, akşam 20.00 ile 22.00 arası uyur gece 12, 1 gibi uyanır ve sabah 5 e kadar oyun oynarız :( desteksiz büyütüyorum akran vs de hiç yok , asla gece uykusu yok gece oldu mu öyle dinç oluyor ki, gece gunduz kavramını da biliyor halbuki, ertesi gün sabah 9,10da da güne baslariz,ben çok perişan oluyorum anne karnından beri hareketleri saatleri bu sekildeydi yemin ederim son 2,5 yıldır kaliteli uyku uyuyamiyorum çocuğuma da gündüz yetemiyorum haliyle uyku düzeni için sizce geç kalmis miyimdir
L

Lina ..

22 Ekim 2025 20:43
Ayrıca etraftan çok fazla uyku damlasi sarı damla bay bay markalı ilaci öneriyolar ben asla kullanmadim kizima asla da istemiyorum sizce de zararli mi gerçekten, b12 ve demiri düşük olduğu için günde 5 tane takviye alıyor ztn daha fazla karacigerlerine yük etmek istemiyorum ne bitkisel suruplar var midir bunun icin önerebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir